Ικανοποίησε το κέντρο… και χωρίς Μπλάζιτς!

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε το κέντρο του ΠΑΣ Λαμία, να παίζει χωρίς τον Μάρκο Μπλάζιτς στο ρόλο του οργανωτή.
Εκτός αποστολής ήταν για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο ο Μάρκο Μπλάζιτς.
Ο «μίστερ εύστοχη πάσα» του ΠΑΣ Λαμία, χρειαζόταν να πάρει μερικές ανάσες και ο Μάκης Χάβος δεν έχασε την ευκαιρία να τον αφήσει εκτός στον αγώνα με την Ένωση.
Έτσι, μετά από πολύ καιρό είδαμε τον ΠΑΣ να παίζει χωρίς να έχει τον 33χρονο μέσο στο κέντρο του, πράγμα που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν σκάνδαλο.
Παρόλο αυτά, Δημούτσος και Οσμάν κατάφεραν από κοινού και καλύπτοντας ο ένας τον άλλον, να μην αφήσουν να φανεί η απουσία του Μπλάζιτς.
Ο Δημούτσος, ανέλαβε την «βρώμικη» δουλειά, παίζοντας σκληρά χωρίς να αφήνει κενά αλλά κάθε φορά που του δινόταν η ευκαιρία έβγαλε την ομάδα στην επίθεση. Χαρακτηριστική φάση, η φάση με το γκολ που πέτυχε η Λαμία.
Ο 30χρονος μέσος πήρε την μπάλα μετά το κόρνερ του Γκάλο, προχώρησε δύο μέτρα, «έσπασε» τη μπάλα στα δεξιά στον Βασιλαντωνόπουλο και η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας.
Από την άλλη, ο Οσμάν κέρδισε αρκετές μονομαχίες στον αέρα, μιας και το ύψος του, του το επιτρέπει. Πολλές φορές μοίρασε σωστά το παιχνίδι στα άκρα, ενώ είχε άμεση επαφή με τον Χακίμ Μαστούρ ο οποίος έπαιζε ως δεκάρι στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι να βγει αλλαγή.
Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν να μην φανεί η απουσία του Μάρκο Μπλάζιτς, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο όταν μπήκε ο Κων/νος Μπουλούλης, βοήθησε αρκετά και αυτός με τη σειρά του, γεμίζοντας αισιοδοξία τους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία.