FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με Φωτιά διαιτητή… έχουμε διπλό και under!

Το LamiaSports σας παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό βιογραφικό του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος – ΠΑΣ Λαμία, Βασίλειου Φωτιά.

Πριν από λίγες ημέρες η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague, η οποία θα βρει τον ΠΑΣ Λαμία, να παίζει εκτός έδρας με τον Πανιώνιο τη Δευτέρα 26/11.

Στον αγώνα αυτόν, διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς. Πρόκεται για έναν διαιτητή, ο οποίος φέτος για πρώτη φορά «σφυρίζει» αγώνες SuperLeague καθώς προέρχεται από την δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι στιγμής παρόλο αυτά, ο Φωτιάς έχει σφυρίξει 2 ματς στη SuperLeague και κοιτώντας τα στατιστικά του, θα δεις κανείς πως στους αγώνες του «ευνοεί» τους φιλοξενούμενος. Βέβαια αυτό είναι καθαρά θέμα τύχης και ικανοτήτων των ομάδων.

Παρόλο αυτά σαν στατιστικό μπορούμε να το κρατήσουμε…

Έχουμε και λέμε λοιπόν, δύο ματς φέτος για τον διαιτητή από την Πέλλα και τα αποτελέσματα ήταν μία ισοπαλία και μία νίκη φιλοξενούμενων.

Το θέμα είναι πως στα παιχνίδια του δεν σημειώθηκαν πάνω από δύο γκολ (και στα δύο ματς), κάτι που σημαίνει πως με Φωτιά διαιτητή τα τέρματα μπαίνουν με το σταγονόμετρο.

Όσο αφορά τα σουτ, 21.50 ανά ματς και 43 σουτ στο σύνολο για τις ομάδες ενώ ο Φωτιάς έχει δώσει 64 φάουλ (32 ανά παιχνίδι) και 11 κίτρινες κάρτες 5.50 ανά ματς.

Φτάνοντας στο τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως φέτος δεν έχει βγάλει ούτε μία κόκκινη κάρτα, κάτι που ίσως να σημαίνει πολλά αλλά ίσως και τίποτα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button