“Κλείνει” τερματοφύλακα η Λαμία!
🧤 Κλείνει τον Χρυσόστομο Στάγκο η Λαμία! Ο 23χρονος τερματοφύλακας με εμπειρία από Ιταλία και Λεβαδειακό αναμένεται να φορέσει τα κυανόλευκα! 🔵⚪ #PASLamia #TransferNews #ΓΕθνική

Η Λαμία προχωρά στα τελευταία κομμάτια του παζλ για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει τον νέο της τερματοφύλακα.
Ο εκλεκτός είναι ο Χρυσόστομος Στάγκος, ένας νεαρός γκολκίπερ που έχει ήδη πάρει «γεύση» από την ομάδα, καθώς αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του.
👤 Ποιος είναι ο Στάγκος
- Ημερομηνία γέννησης: 27 Ιουνίου 2002
- Ηλικία: 23 ετών
- Θέση: Τερματοφύλακας
- Προηγούμενες ομάδες: Λεβαδειακός (μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο), ομάδες της Serie D στην Ιταλία.
Ο νεαρός πορτιέρε διαθέτει εμπειρίες από το ελληνικό και το ιταλικό ποδόσφαιρο και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει στη Λαμία, που φέτος θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με στόχο μια ανταγωνιστική πορεία.
Η απόκτηση του Στάγκου θα δώσει ακόμα μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια, με τους «κυανόλευκους» να ολοκληρώνουν βήμα-βήμα τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν.










