FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πήρε τον βαθμό… μπορούσε τη νίκη!

Δεν κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Λαμία Κ17 ήρθε ισόπαλος 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ παίρνοντας έτσι έναν πολύτιμο βαθμό.

Παρόλο αυτά η ομάδα του Αποστόλη Καραπλή είχε τις ευκαιρίες να βάλει το γκολ αλλά το 0, παρέμεινε έως το τέλος.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Λαμία να πιέζει ψηλά, να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά την καλή πρώτη ευκαιρία την έχασε η ΑΕΛ.

Ο Μιλτιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή του Μαυράδα, έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά η κατάληξη της φάσης ήταν το άουτ.

Λίγο αργότερα ο Τσατσέλας έκανε ένα σουτ από πλάγια αριστερά, αλλά η μπάλα αν και πήρε μεγάλο ύψος κατέληξε στα χέρια του Μαυράδα.

Στο 25′ ο Γεμενής σούταρε από μακριά έπειτα από κλέψιμο της μπάλας από τον Ματθαίου, αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ. Αυτή ήταν το πρώτο σουτ της Λαμίας στο παιχνίδι.

Στο 27′ η ΑΕΛ έφυγε ωραία στην κόντρα, ο Τσουμάνης έδωσε με ωραία κάθετη πάσα στον Σταύρου αλλά το σουτ που επιχείρησε ο μεσοεπιθετικός της Λάρισας κατέληξε και πάλι στα χέρια του τερματοφύλακα της Λαμίας.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 0-0 και εκτός από δύο τρεις φάσεις δεν είχε τίποτα άλλο να παρουσιάσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ προσπάθησε να απειλήσει πρώτη, παρόλο αυτά μια ο Μαυράδας και μια η λαμιώτικη άμυνα ανέκοψαν κάθε προσπάθεια.

Ο Νικολόπουλος λίγο πριν το 60′ έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής με αρκετό φάλτσο, παρόλο αυτά ο Νικολακούλης μπλόκαρε εύκολα.

Στο 67′ ο Τσουμανης έβγαλε πολύ ωραία πάσα στον κενό χώρο για τον Μιλτιάδη, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Μαυράδα. Ο ποδοσφαιριστής τηε ΑΕΛ πήγε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας με πλασέ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

Στο 75′ ο Νικολόπουλος πήγε να βάλει ένα από τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής αλλά και γενικά στην Ελλάδα, όταν από μακρινή απόσταση έκανε το σουτ με τον Νικολακούλη να είναι εκτός του τέρματός του αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκτός.

Ο Γεμενής στο 78′ πήρε την μπάλα λίγο πιο κάτω από το κέντρο, προχώρησε έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βγήκε και πάλι άουτ.

Και στην επόμενη φάση της Λαμίας, πρωταγωνιστής ήταν ο σέντερ φορ του ΠΑΣ, ο Γεμενής ο οποίος έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά ο Νικολακούλης μπλόκαρε δύσκολα.

Η ΑΕΛ απάντησε με δύο επικίνδυνες φάσεις τις οποίες όμως καθάρισε ο Μαυράδας με σχετική ευκολία.

Στο 86′ ο Μιλτιάδης έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή της Λαμίας, αμαρκαριστος, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας της γηπεδούχο ομάδας μπλόκαρε και πάλι.

Το 0-0 έμεινε έως το τέλος της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Μαυράδας, Σπαθούλας, Καρακώστας, Σεντης, Κωστάκος (90′ Παλιαλέξης) , Ματθαίου, Ντσιος, Γεμενης (90’Χυσκα) , Νικολόπουλος, Γιαννακάκος.

Αναπληρωματικοι: Τσιτζηρας, Τσιάτσος, Παλιαλέξης, Χύσκα, Αναγνωστόπουλος, Μπακοστεργιος, Τόλα.

ΑΕΛ: Νικολακούλης, Μπουζούκης (90′ Χατζής) , Τσατσέλας, Τελιος, Σουμπασης (62′ Ριζουλης) , Ζοται, Σταύρου (58′ Κορτσάρι) , Τσουμάνης, Μιλτιάδης, Γώγος.

Αναπληρωματικοι: Βασιλάκος, Μαγιάκος, Ριζουλης, Κορτσάρι, Αετοπουλος, Ελεζι, Χατζής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button