Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με τα γκολ σε Μπέρνλι και Σαν Σεμπαστιάν!

Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα στα ευρωπαϊκά πρωτάθλημα και υπάρχουν αρκετές επιλογές για να πληρωθούμε. Εμείς θα εστιάσουμε σε δύο επιλογές στα γκολ από το την Αγγλία και την Ισπανία.

Μπέρνλι – Νιούκαστλ

Έμειναν ικανοποιημένοι στη Μπέρνλι από το 0-0 κόντρα στη Λέστερ. Δεν είχε καλή απόδοση, επομένως αφού δεν ηττήθηκε το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό. Η φετινή της εκκίνηση πάντως, είναι η χειρότερη της στα χρόνια που αγωνίζεται στην Premier League και μετά από 12 παιχνίδι, έχει μόλις 10 βαθμούς. Στον αντίποδα, η Νιούκαστλ πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, επικρατώντας 2-1 της Μπόρνμουθ. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τις «καρακάξες», με αποτέλεσμα να έχει αντιστραφεί εντελώς η ψυχολογία. Στην αποψινή αναμέτρηση, αναμένεται να… πέσουν κορμιά. Οι φιλοξενούμενοι θα «χτυπήσουν» το ματς και η επιλογή των «2-3 γκολ» μοιάζει πολύ πιθανή.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Θέλτα

Επέστρεψε στις νίκες πριν τη διακοπή η Σοσιεδάδ, επικρατώντας στην έδρα της Λεβάντε με σκορ 3-1. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για τους Βάσκους μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ενώ εξακολουθούν να μην έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης μέσα στο Σαν Σεμπαστιάν φέτος. Από την άλλη, στη Θέλτα ο Αντόνιο Μοχάμεντ αποτελεί παρελθόν, πληρώνοντας το επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου, με την ήττα με σκορ 4-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης να αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σε κάθε περίπτωση, ο Μιγκέλ Καρντόσο που ανέλαβε δεν αναμένεται να παίξει πιο συντηρητικά και για αυτό το over 2.5 έχει αρκετές πιθανότητες.

Στο casinoplaytech.gr θα βρεις τα πάντα για τα παιχνίδια της!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button