FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό… του Χάβου!

Σημαντικός ο σημερινός αγώνας για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος όμως θα έχει απουσίες. Πάμε να δούμε μία πιθανή ενδεκάδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, Μπλάζιτς και Βάντερσον δεν βρίσκονται στην αποστολή της Λαμίας, καθώς ο Σέρβος έχει ήδη 4 κίτρινες κάρτες και προτιμήθηκε να χάσει αυτό το παιχνίδι, ενώ ο Βραζιλιάνος δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, κόκκινη κάρτα.

Τώρα, όσο αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, βρίσκονται όλοι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κάνοντας τον Χάβο να «τρίβει» τα χέρια του.

Αν θέλουμε να προσεγγίσουμε την ενδεκάδα της «κυανόλευκης» ομάδας, τότε θα έχουμε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Σαράνοφ στο τέρμα, αν και δεν θα ήταν παράξενο αν παρέμενε κάτω από τα δοκάρια ο Νίκος Μελίσσας, ο οποίος είναι άκρως φορμαρισμένος.

Στα δεξιά της άμυνας θα βρίσκεται ο Βασιλαντωνόπουλος ενώ αριστερά η λογική λέει πως θα βρίσκεται ο Ασίγκμπα, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στη θέση αυτή. Στο κέντρο της άμυνας, αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο είναι ο Αντέτζο και ο Πλιάτσικας, με τον Αναστασιάδη να δυσκολεύεται πλέον να διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα.

Αφού ο Μπλάζιτς λείπει, παρτενέρ του Ελίνι Δημούτσο στα αμυντικά χαφ θα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος κάνει τη δουλειά που θέλει ο Χάβος και για αυτό τον εμπιστεύεται. Σε ρόλο οργανωτή, το «δεκάρι» της ομάδας ο Φακούντο Μπερτόλιο ενώ στα άκρα θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα, ο Επστάιν αριστερά και ο Καραμάνος δεξιά.

Στην αιχμή του δόρατος, ο Χερόνιμο Μπαράλες. Να τονίσουμε πως θέση το βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Καραγκούνης και Ρόμανιτς για τα άκρα της επίθεσης.

Η αποστολή της Λαμίας είναι η εξής:

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
3 Ιορδάνης Παπαργυρίου
4 Daniel Adejo
14 Ανέστης Αναστασιάδης
23 Ιωάννης Σκόνδρας
50 Mark Asigba

6 Abdul Osman
7 Αθανάσιος Καραγκούνης
8 Βασίλειος Πλιάτσικας
10 Facundo Bertoglio
17 Hachim Mastour
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

9 Jeronimo Barrales
11 Αναστάσιος Καραμάνος
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button