Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Για το θαύμα στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ο ΠΑΟΚ!

Κόντρα στην αδιάφορη Τσέλσι, ο ΠΑΟΚ πάει για τη μεγάλη έκπληξη, μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Κόντρα στην αδιάφορη Τσέλσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάει για τη μεγάλη έκπληξη, μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», για να διατηρήσει τις ελπίδες για πρόκριση (22:00, COSMOTE SPORT 3).

Στο “Στάμφορντ Μπριτζ” δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, αντιμετωπίζοντας την Τσέλσι, η οποία έχει εξασφαλίσει την κορυφή του ομίλου.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξουν για το θετικό αποτέλεσμα ώστε, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του ΜΠΑΤΕ-Βίντι, να μείνει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης και να τα δώσει όλα τη τελευταία αγωνιστική, με τη ΜΠΑΤΕ στην Τούμπα, έχοντας στο νου του και τι θα γίνεται στο Βίντι-Τσέλσι.

Το έργο του ΠΑΟΚ, απέναντι στη Τσέλσι, είναι πολύ δύσκολο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσουν το ματς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, που μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Μαουρίσιο και ο Βέρνμπλουμ, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Ζαμπά και ο Λημνιός, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Πρίγιοβιτς.

Οι Λονδρέζοι αναμένεται να παραταχθούν 4-3-3 και ο Σάρι να επιλέξει τους: Καμπαγέρο, Έμερσον, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Ζαπακόστα, Μπάρκλεϊ, Φάμπρεγας, Λόφτους Τσικ, Γουίλιαν, Πέδρο και Ζιρού.

Διαιτητής στο Τσέλσι-ΠΑΟΚ θα είναι ο Εσθονός Κρίστο Τόχβερ.

12ος ΟΜΙΛΟΣ

1.Τσέλσι 12 (6-1)

2.Βίντι 6 (3-3)

3.ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3 (4-8)

4.ΠΑΟΚ 3 (4-5)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button