FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Αποικία» ΠΑΟΚ… στον ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχθεί στον ΠΑΟΚ και φορούν τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία; Αν δεν ξέρεις… τσέκαρε το παρακάτω άρθρο.

Την Δευτέρα, 3/12 ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ της πόλης σε ένα ματς δύσκολο και συνάμα ιστορικό.

Δύσκολο είναι, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα όπου φέτος διεκδικεί πρωτάθλημα είναι πρώτος στη βαθμολογία και θέλει να παραμείνει εκεί. Ιστορικό από την άλλη είναι, διότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μία από τις μεγαλύτερες της χώρας και από πέρυσι η Λαμία έχει τη χαρά να τις φιλοξενεί στο σπίτι της και κάθε αγώνας ξεχωριστός αποτελεί ιστορικό γεγονός για την ομάδα του ΠΑΣ.

Τώρα, στο πλαίσιο αυτής της αναμέτρησης το LamiaSports θα σας θυμίσει ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που συνδέουν τις δύο ομάδες.

Όπως είναι λογικό, παίκτες που έχουν περάσει από τη Λαμία δεν αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή (όχι πως δεν έχει γίνει στο παρελθόν) αλλά το αντίθετο συμβαίνει και μάλιστα με τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Θα ξεκινήσουμε με τον μικρότερο ηλικιακά, το Νίκο Μελίσσα:

Ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας, σε ηλικία 25 ετών έχει αγωνιστεί σε πέντε ομάδες. Τον ΠΑΣ Λαμία, την Σπάρτη, τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Φωκικό. Όμως σε όλες αυτές τις ομάδες αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το 2012, παίζοντας για την ομάδα Κ19 όπου και αποτελούσε σημαντικό ποδοσφαιριστή της ακαδημίας.

Τα επόμενα χρόνια, ο Μελίσσας ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και χαρακτηρίστηκε ως ταλέντο και όχι άδικα. Με τον ΠΑΟΚ έπαιξε σε μόλις 5 παιχνίδια, ενώ στον ΠΑΣ Λαμία έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 14 ματς.

Συνεχίζουμε με τον Γιάννη Σκόνδρα:

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά τώρα ανήκει στο «κυανόλευκο» ρόστερ είναι ο αμυντικός Γιάννης Σκόνδρας.

Ο Σκόνδρας έχοντας εξαιρετικές σεζόν με τον Ατρόμητο, επιλέχθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δαπάνησε 1,5 εκατομμύρια για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Έπειτα από σχεδόν 4 χρόνια στον «Δικέφαλο» ο 28χρονος αμυντικός συμπλήρωσε 93 συμμετοχές, 2 γκολ και 11 ασίστ.

Από την άλλη στον ΠΑΣ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 10 παιχνίδια.

Τρίτος και τελευταίος της λίστας ο Χρήστος Καρυπίδης:

Ο Καρυπίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος όχι απλά αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά διατέλεσε και αρχηγός της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη αφήνοντας και αυτός με τη σειρά του .

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ, παίζοντας την Κ20 της ομάδας ενώ αγωνίστηκε περίπου για έξι σεζόν στον σύλλογο, φεύγοντας όμως δύο φορές μία με μεταγραφή και μία με δανεισμό.

Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 76 συμμετοχές με τον «δικέφαλο» στο στήθος ενώ έχει πετύχει 3 γκολ και 1 ασίστ.

Με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, φέτος έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button