FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ντάνι Μπεχαράνο: Ο «σκύλος» από τη Βολιβία!(pics+vids)

Τα δημοσιεύματα το έφεραν στο προσκήνιο των μεταγραφικών σεναρίων του ΠΑΣ Λαμία και το LamiaSports σας τον «στέλνει» στο σπίτι σας. Ένα αφιέρωμα στο Ντάνι Μπεχαράνο.

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο, ο ΠΑΣ Λαμία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βολιβιανού αμυντικού χαφ, Ντάνι Μπεχαράνο.

Το LamiaSports, έψαξε και βρήκε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον 24χρονο χαφ και σας τον παρουσιάζει μέσα από ένα μικρό αφιέρωμα.

ΝΤΑΝΙ ΜΠΕΧΑΡΑΝΟ

Ο Ντάνι Μπεχαράνο έχει γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου του 1994 στη Σάντα Κρουζ της Βολιβίας, είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ.

Η ποδοσφαιρική του ζωή ξεκινάει από τις ακαδημίες τις Οριέντε το 2012. Στην πρώτη ομάδα ανέβηκε αμέσως, αλλά δεν αγωνίστηκε σχεδόν ποτέ.

Το 2015 φεύγει για πρώτη φορά από την χώρα του, για να έρθει στην Ελλάδα και το Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός έκανα δικό του τον Ντάνι με ελεύθερη μεταγραφή, μένοντας στην χώρα μας για τρεις σεζόν.

Με τη φανέλα του Παναιτωλικού αγωνίστηκε συνολικά 36 φορές, έχοντας μάλιστα και 1 ασίστ.

Τα χαρακτηριστικά του είναι ενός αμυντικού χαφ, σκληροτράχηλου, πολύ δυνατός, αρκετά γρήγορος και επαγγελματίας.

Το 2016 και ενώ άνηκε στον ελληνικό σύλλογο, δόθηκε δανεικός στην Μπολιβάρ, ομάδα της χώρας του με την οποία αγωνίστηκε σε μόλις 6 παιχνίδια.

Πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα οριστικά, δόθηκε δανεικός μία ακόμη φορά σε ομάδα της χώρας του, αλλά αυτή την φορά στους Sports Boys (τώρα αν αναρωτιέστε που ξέρετε αυτή την ομάδα, εκεί αγωνίζεται ο πρώην «κυανόλευκος» Αρμίτσε Ορτέγκα.)

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Μπεχαράνο αποχαιρέτησε οριστικά την ομάδα του Παναιτωλικού και επέστεψε στη Βολιβία και στην πρώτη ομάδα που έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο, την Οριέντε.

Με τη φανέλα της ομάδας έχει συμπληρώσει 5 συμμετοχές και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο διεθνής Μπεχαράνο

Ένα σημαντικό στοιχείο του Ντάνι Μπεχαράνο, είναι πως είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Βολιβίας, έχοντας αγωνιστεί και στην Κ20 αλλά και στην ανδρική ομάδα.

Με την Κ20 έχει συμπληρώσει 5 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ στην ανδρική ομάδα έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια μέχρι στιγμής, με το ντεμπούτο του να το πραγματοποιεί στις 6 Απριλίου του 2013.

Δείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Βολιβιανό ποδοσφαιριστή:

Οι καλύτερες στιγμές του Μπεχαράνο, εντός αγωνιστικού χώρου:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button