FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα λάθη του ΠΑΟΚ… και η ευκαιρία της Λαμίας!

Εθχές είδαμε τον προσεχή αντίπαλο του ΠΑΣ Λαμία, να παίζει κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, την Τσέλσι και επί της ουσίας ο αγώνας αυτός τόνισε τα λάθη του «Δικεφάλου» που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Χάβου.

Για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη «βαριά» ήττα με σκορ 4-0 από την Τσέλσι, μόλις λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία για το πρωτάθλημα της SuperLeague.

Εννοείται πως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε Τσέλσι και Λαμία, παρόλο αυτά ο χθεσινός αγώνας ήταν αρκετά εκπαιδευτικός για την ομάδα της Φθιώτιδας, όσο αφορά τον αντίπαλό της, τον τρόπο παιχνιδιού του αλλά και την αντίδρασή του όταν πιέζεται.

Τα «ασπρόμαυρα» λάθη

Ο ΠΑΟΚ εχθές, έκανε ορισμένα «χτυπητά» λάθη που είχαν ως αποτέλεσμα να αποκόπτεται το κέντρο από την επίθεση. Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι το «βαρύ πυροβολικό» των «ασπρόμαυρων», ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έμενε απομονωμένος στην κορυφή της επίθεσης, δίχως πάσες και σέντρες.

Ο Σέρβος είναι ένας καταλυτικός ποδοσφαιριστής για τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι αυτός που κάνει τη δουλειά για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο σκοράρισμα, κρατάει μπάλα για να την «μοιράζει» στα εξτρέμ της ομάδας και γενικά είναι αυτός που «ανακατέβει» της αντίπαλες άμυνες…

Εχθές, η πίεση της Τσέλσι ήταν τόσο εντατική, όπου ανάγκαζαν τους ποδοσφαιριστές της ελληνικής ομάδας να «πουλάνε» τη μπάλα εύκολα και αυτή να μην φτάνει ποτέ στους μεσοεπιθετικούς της και κατά συνέπεια και στον Πρίγιοβιτς. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε μία φορά στο πρώτο ημίχρονο και για όλο αυτό ευθύνεται η απομόνωση του Σερβοελβετού φορ.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Λουτσέσκου να περάσει εκτός ως αλλαγή τον «Πρίγιο» διότι και δεν πρόσφερε τίποτα αλλά είχε τσατιστεί κιόλας, από την εικόνα των συμπαικτών του.

Το «αβαντάζ» του ΠΑΣ Λαμία

Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΣ Λαμία, στον μεταξύ τους αγώνα τη Δευτέρα 3/12. Αν καταφέρει το κέντρο του ΠΑΣ και πιέσει όσο χρειάζεται τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές τότε ίσως κάνουν δύσκολο το έργο του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ και γιατί όχι να εκμεταλλευτεί τα λάθη του και να πάρει κάτι παραπάνω από ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button