Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άντεξε με δέκα η ΣΠΑΛ (vid)

Σημαντική ισοπαλία 2-2 πήρε η ΣΠΑΛ κόντρα στην Έμπολι παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο,

SERIE A’-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΠΑΛ-ΕΜΠΟΛΙ: 2-2

Γήπεδο: Πάολο Μάτσα

Ισοπαλία 2-2 πήρε η ΣΠΑΛ από την Έμπολι παρότι αγωνίστηκε από το 49ο λεπτό με παίκτη λιγότερο κα αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμο στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στη μάχη της παραμονής.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Λα Γκουμίνα πέρασε ελάχιστα έξω και στο 5’ μετά από κόρνερ, ο Κούρτιτς πήρε την κεφαλιά κι άνοιξε το σκορ για τη ΣΠΑΛ. Στο 16’ το σουτ του Τραορέ κόντραρε στον Βιτσάρι κι έφυγε έξω ενώ στο 20’ ο Προβεντέλ είπε όχι σε κεφαλιά του Λατσάρι και  στο επόμενο λεπτό ο Τραορέ έχασε κι άλλη ευκαιρία για την Έμπολι. Και στο 24 ο Κρούνιτς έβγαλε στον Καπούτο κι εκείνος πλασάρε κάτω από τα πόδια του Γκομίς για το 1-1. Στο 30’ ο Γκομίς έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μπενασέρ κι ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Προβεντέλ να σώσει μετά από σουτ του Κούρτιτς. Το ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 39’ όπως και  στο 41’ οι Φαρές και Καπούτο έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και στο 43’ ο Κρούνιτς με ένα απίθανο σουτ από 25 μέτρα, έκανε το 1-2.

Η κατάσταση έγινε ακόμη δυσκολότερη για τη ΣΠΑΛ στο 49ο λεπτό καθώς ο  Τσιόνεκ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη και τρία λεπτά μετά ο Γκιμίς είπε όχι σε σουτ του Κρούνιτς που στην επαναφορά έκανε νέο πλασέ και σημάδεψε το δοκάρι της ΣΠΑΛ. Στο 60’ το σουτ του Λατσάρι κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 66’ ο Γκομίς είπε όχι σε σουτ του Μπενασέρ. Και στο 67’ ο Λατσάρι έβγαλε όμορφη σέντρα από δεξιά και ο Κούρτιτς με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο 72ο λεπτό ο Γκομίς έδιωξε το σουτ του Ντι Λορέντζο, όπως έκανε και στο 77’ σε προσπάθεια του Καπούτο. O Καπούτο έχασε κι άλλη ευκαιρία στο 84ο λεπτό.

ΣΠΑΛ: Γκομίς, Φελίπε, Τσιόνεκ, Φαρές, Βιτσάρι, Μισιρόλι (75’ Έβερτον Λουίζ), Σκαταρέλα, Κούρτιτς, Λατσάρι, Πετάνια (68’ Παλόσκι), Αντενούτσι (85’ Βαλότι)

ΕΜΠΟΛΙ: Προβεντέλ, Πασκουάλ, Μαϊέτα, Σιλβέστρ, Ντι Λορέντζο, Βέσελι, Μπενασέρ, Κρούνιτς (74’ Ζάιτς), Τραορέ, Καπούτο, Λα Γκουμίνα (73’ Μχελίντζε)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button