Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Wilder vs Fury: Ισόπαλο… με πολλά ερωτηματικά (vid)

Σε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα εκ μέρους των κριτών η αναμέτρηση ανάμεσα στον Deontay Wilder και τον Tyson Fury τελείωσε με πλειοψηφική ισοπαλία.

Συγκεκριμένα ένας κριτής το έδωσε το ματς 115-111 στον Wilder, ένας δεύτερος 114-110 υπέρ του Fury και ένας τρίτος ισοπαλία 113-113.

Στην αναμέτρηση ο Wilder -που κράτησε εδώ την ζώνη του στην WBC– προσπαθούσε μονίμως να περάσει το δεξί του πάνω από την άμυνα του Fury προκειμένου να του κάνει την ζημιά με την τρομερή δύναμη που διαθέτει παρά την τεράστια διαφορά 20 κιλών που είχαν οι δύο αντίπαλοι σε αυτή την αναμέτρηση.

Τα κατάφερε δύο φορές στον 9ο και τον τελευταίο 12ο γύρο να κατεβάσει τον Fury , με τον Βρετανό ειδικά την δεύτερη φορά να δείχνει τρομερά ψυχικά χαρίσματα , να σηκώνεται όρθιος παρά το σκληρό κατέβασμα και να επιχειρεί μέχρι και νοκ ντάουν.

Ο Wilder είχε μια μέτρια απόδοση με τα χτυπήματά του τις περισσότερες φορές να μην βρίσκουν τον στόχο απέναντι στον Βρετανό που φάνηκε πολύ καλά διαβασμένος κλείνοντας την απόσταση και αγκαλιάζοντας τον Αμερικανό κάθε φορά που έβλεπε τα δύσκολα.

Στις δηλώσεις στο ρινγκ μετά το αποτέλεσμα ο Wilder είπε :

«Με τα δύο νοκ ντάουν που έδωσα νομίζω πως πεντακάθαρα κέρδισα το παιχνίδι. Δεν χτυπηθηκα και πίεζα.Έκανα κάποια χτυπήματα που συνήθως δεν κάνω λογω της ιδιαιτερότητας του αντιπαλου μου. Νομίζω εδωσα στους θεατές αυτό που ήθελαν να δουν. Δεν ενιωσα πίεσα. Στην ρεβάνς όμως θα είμαι πανέτοιμος.»

Από την μεριά του ο Fury τόνισε :

«Είμαστε εκτός έδρας, δέχτηκα δύο νοκ ντάουν – όμως ακόμα πιστεύω πως κέρδισα τον αγώνα.»

Δειτε την αναμέτρηση:

 

πηγή: ufight

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button