FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τον κοίταξε κατάματα αλλά…

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΣ Λαμία έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, κοίταξε κατάματα τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, αλλά όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τότε έχεις πρόβλημα. «Καθαρό» πέναλτι σε χέρι του Μάτος δεν έδωσε ο Τσαμούρης.

Για την 12η αγωνιστική της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με σκορ 0-1 έπειτα από γκολ του Βαρέλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα στο δεύτερο ημίχρονο.

Για ακόμη μία φορά η Λαμία έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο παίζοντας πολύ καλύτερα από τον πιο ποιοτικό ΠΑΟΚ, διεκδικώντας όχι απλά το θετικό αποτέλεσμα αλλά και η νίκη…

Το ματς:

Στο 2΄μόλις ο Ντένις Επστάιν εκτέλεσε το κόρνερ που κέρδισε ο Βασιλαντωνόπουλος, ο Μπαράλες έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Πασχαλάκη.

Από τα πρώτα μόλις λεπτά, ο ΠΑΣ Λαμία μπήκε αποφασισμένος για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, απειλώντας κυρίως από την δεξιά πλευρά με Καραμάνο και Μπερτόλιο.

Στο 12΄ο Επστάιν μετά από κόρνερ του Μπερτόλιο από τα δεξιά, πήρε την μπάλα έκανε το απευθείας σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Μάτος, με τον διαιτητή να μην δίνει και να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ, στο 15΄όταν ο Πέλκας έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός της περιοχής, δοκίμασε το σουτ με φάλτσο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Λίγο πριν το 20λεπτο, και άλλη καλή φάση για τον ΠΑΣ Λαμία, ο Βασιλαντωνόπουλος έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Καραμάνο, αυτός έκανε τη σέντρα σουτ αλλά ο Πασχαλάκης με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα.

Στο 24΄ήρθε μία ακόμη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, αλλά αυτή την φορά ήταν για τον ΠΑΟΚ. Ο Κάνιας έβγαλε ωραία πάσα στον Πρίγιοβιτς, αλλά ο Σέρβος στο τετ α τετ με τον Σαράνοφ, δεν πρόλαβε να τσιμπήσει τη μπάλα.

Δέκα λεπτά μετά, καλή φάση για τον ΠΑΟΚ, ο Μαουρίτσιο αφού πέρασε εύκολα τον Πλιάτσικα, έβγαλε αριστερά στον Λημνιό, αυτός πάτησε περιοχή αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε τη μπάλα. Και η επόμενη φάση ανήκε στον «Δικέφαλο», με τον Μπίσεσβαρ να σουτάρει από πλεονεκτική θέση παρόλο αυτά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαράνοφ.

Πολύ ωραία πάσα του Καραμάνου στην μικρή περιοχή του Πασχαλάκη, ο Μπαράλες βρίσκεται όμως λίγο πιο μπροστά από εκεί που έστειλε τη μπάλα ο συμπαίκτης, καλή ευκαιρία για τη Λαμία, στο 39΄αυτή η φάση.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκρυβε μία τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία, την καλύτερη του αγώνα. Ο Μπερτόλιο εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο ίδιος στο ημικύκλιο της περιοχής του ΠΑΟΚ, με τον Πασχαλάκη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση κρατώντας το 0-0, το οποίος ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε έτσι όπως και το πρώτο. Με κόρνερ του ΠΑΣ Λαμία. Ο Επστάιν εκτέλεσε, η μπάλα έφτασε στον Αντέτζο, ο οποίος έκανε κάτι σαν σουτ αλλά η μπάλα έφτασε στα χέρια του Πασχαλάκη χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μία πολύ σημαντική φάση για τον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ, στο 48΄όταν ο Πέλκας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή του Σαράνοφ αλλά ο Σέρβος έστειλε τη μπάλα στα χέρια του συμπατριώτη του.

Στο 52΄ο ΠΑΣ Λαμία έφτασε για ακόμη μία φορά στο 1-0 όταν ο Σαράνοφ έβγαλε άθελά του πάσα στον Μπαράλες, αυτός έφυγε στον χώρο πάσαρε στον Επστάιν αριστερά., αλλά αυτός αντί να τον βγάλει και πάλι μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο Πασχαλάκης έδιωξε τη μπάλα με τα πόδια.

Δυστυχώς όμως, όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου, δέχεσαι γκολ. Ο Πέλκας στο 54΄εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα έφτασε στον Βαρέλα ο οποίος με προβολή έκανε το 0-1.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Χοσέ Κάνιας χτύπησε τον Δημούτσο στο πρόσωπο σε διεκδίκηση της μπάλας με αποτέλεσμα να δεχθεί την 2η κίτρινη κάρτα του Τσαμούρη και έπειτα την κόκκινη, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με δέκα.

Από την αποβολή και μετά, ο ΠΑΣ άρχισε να πιέζει να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα.

Στο 80΄, σέντρα του Μπερτόλιο από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μπαράλες, ο οποίος έκανε τη κεφαλιά αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε εύκολα.

Τρία λεπτά αργότερα και ενώ ο ΠΑΣ βρισκόταν στην επίθεση ο Βιεϊρίνια έκλεψε τη μπαλα, έβγαλε εκπληκτική σέντρα στον Λημνιό, ο οποίος έφυγε στην κόντρα βγήκε τετ α τετ με τον Σαράνοφ αλλά ο Σέρβος έδιωξε το πλασέ του Έλληνα εξτρέμ με τα πόδια.

Το σκορ δεν άλλαξε, το 0-0 παρέμεινε έως το τέλος και η Λαμία σε ένα ακόμη παιχνίδι αδικήθηκε…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία(Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραμάνος, Επστάιν, Μπαράλες, Μπερτόλιο.

Αναπληρωματικοί: Μπάντης, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Μαστούρ, Ρόμανιτς, Σκόνδρας, Βάντερσον.

ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Λημνιός, Πέλκας, Πρίγιοβιτς.

Αναπληρωματικοί: Ρέι, Τόσκα, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ, Ακπόμ, Ουάρντα, Ζαμπά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button