Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Δύο νίκες και δύο ήττες ο απολογισμός της Φθία Λαμίας!(pics)

Ανάμικτα τα αποτελέσματα για τις ομάδες βόλεϊ της Φθία Λαμίας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των ομάδων βόλεϊ της Φθία Λαμίας, το Σαββατοκύριακο 1-2/12.

Από τη μία η εφηβική ομάδα κέρδισε άνετα με 0-3 την Αντίκυρα εκτός έδρας, έχοντας εξαιρετική απόδοση, ενώ από την άλλη η ομάδα των κορασίδων, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο πήρε τη νίκη με σχετική ευκολία κερδίζοντας με 3-1 σετ.

Ο προπονητής της ομάδας, Θ. Παπαθωμόπουλος σημείωσε τα εξής:

“Συγχαρητήρια στα κορίτσια…υπήρχε διαφορά δυναμικότητας στις δύο ομάδες και γιαυτό μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια. Χαλαρωσαμε υπερβολικά στο 3ο σετ κ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 19-9 αλλά με υπομονή το γυρίσαμε και αν δεν κάναμε 2 λάθη στην επίθεση ίσως το κερδίζαμε (24-26). Αλλά όλα καλά στο τέλος… Συνεχίζουμε “

Μπορεί τα τμήματα υποδομής να είχαν ένα δυνατό Σαββατοκύριακο, δυστυχώς όμως το ανδρικό τμήμα και το γυναικείο δεν τα κατάφεραν.

Η ομάδα των ανδρών, για τη Β΄Εθνική ηττήθηκε με 3-0 σετ εκτός έδρας από τον Τύρναβο, μία ήττα που ήταν εκτός προγραμμάτος αλλά η ομάδα αντιμετώπιζε και αρκετά προβλήματα απουσιών.

Ο κόουτς της ομάδας, υπογράμμισε τα εξής:

“Η ομάδα μας πήγε σήμερα όχι για να παίξει αλλά για να μην μηδενιστεί και σίγουρα η εικόνα της δεν την τιμάει. Μπράβο σε όσους αθλητές πήγαν για την προσπάθεια τους.”

Από την άλλη τώρα, οι γυναίκες της Φθία, έχασαν μεν αλλά πήραν έναν σημαντικό έκτος έδρας βαθμό στην έδρα της ΑΕΛ, χάνοντας με 3-2.

Η ομάδα της Λαμίας σπατάλησε τα δύο πρώτα σετ, όμως επέστρεψαν για να κάνουν το 2-2. Στο πέμπτο σετ άγγιξαν τη νίκη αλλά λίγο η εμπειρία της ΑΕΛ λίγο η έλλειψη ψυχραιμίας σε κάποια σημεία και έτσι ήρθε η ήττα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button