FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένα κέντρο… να «χαζεύει» όλη η Ελλάδα!

Εμφανίσεις σαν τις χθεσινές του ΠΑΣ Λαμία… αποδεικνύουν πως ο σύλλογος βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο. Μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτών των προσπαθειών τα δύο «μηχανάκια» του κέντρου Μάρκο Μπλάζιτς και Ελίνι Δημούτσος.

Ο χθεσινός αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΟΚ, μπορεί να είχε δυσάρεστο τέλος για την ομάδα του Μάκη Χάβου, καθώς ηττήθηκε με 0-1 όμως η εικόνα που είχε η ομάδα ήταν πραγματικά εκπληκτική.

Εκτός από αυτό βέβαια, είχαμε και την επιστροφή του αρχηγού μας, του Μάρκο Μπλάζιτς ο οποίος μετά τον τραυματισμό που είχε αλλά και την ποινή του για τις 4 κίτρινες κάρτες επέστρεψε.

Έτσι, το πολύ δυνατό κέντρο της Λαμίας με Δημούτσο και Μπλάζιτς επανεμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και απέδειξε πως κόντρα σε ποδοσφαιριστές όπως ο Μαουρίτσιο που κοστίζει 3,50 εκατ. € αλλά και απέναντι στον Χοσέ Κάνιας των 1,75 εκατ. € είναι πραγματικά χάρμα ιδέσθαι.

Αμφότεροι οι μέσοι του ΠΑΣ έκαναν εκπληκτικοί δουλειά και εχθές, με τον Δημούτσο να έχει 1 τελική προσπάθεια, 1 στα 3 εύστοχα γεμίσματα, 7 εύστοχες μεταβιβάσεις και πάσες αλλά και 6 λάθη.

Επίσης, «έκλεψε» δύο φορές την μπάλα ενώ είχε 1 επέμβαση σε σουτ του Πέλκα στο πρώτο ημίχρονο, με την μπάλα να έχει πορεία προς το τέρμα.

Τώρα, όσο αφορά τον Σέρβο «μαέστρο» του ΠΑΣ Λαμία, ο Μπλάζιτς αν και κινήθηκε για τα δεδομένα του σε ρηχά επίπεδα, ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 7 πάσες, μόλις 3 λάθη, 1 κλέψιμο και 1 επέμβαση.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button