ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία αγωνίζεται σήμερα στην Καισαριανή με αντίπαλο την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague.

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία αγωνίζεται σήμερα στην Καισαριανή με αντίπαλο την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague.

Μετά την εκτός έδρας ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο ΠΑΣ Λαμία θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και σήμερα στις 18:00 θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά για την 6η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague.

Όπως πριν από κάθε αγώνα έτσι και σήμερα θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας.

Ο Βόκολος είδε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να φωνάζει παρών αλλά και τον Σίντκλεϊ να μπαίνει στην πρώτη του αποστολή και αμφότεροι θα χρησιμοποιηθούν είτε ως βασικοί είτε ως αλλαγές.

Από την άλλη εκτός παρέμειναν οι τραυματίες Γιώργος Σαραμαντάς και Φάνης Τζανδάρης, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκονται για άλλους λόγους οι Ρούμπεν Μαρτίνεθ, Γιώργος Κορνέζος, Πέδρο Αμαράλ και Νίκος Τσούκαλος.

Πάμε όμως να δούμε την πιθανή ενδεκάδα. Στο τέρμα θα παραμείνει ο Κοσέλεφ, ενώ στην άμυνα θα δούμε τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τον Σιμόν αριστερά και τους Τζανετόπουλο και Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Στάνκο θα βρίσκεται στη θέση έξι για τον ΠΑΣ ως αμυντικό χαφ, ενώ ο Σαντάνα θα είναι αυτός που θα πάρει θέση λίγο πιο μπροστά του.

Ο Σλίβκα θα παραμείνει πίσω από το φορ, δηλαδή τον Καρλίτος ενώ στα άκρα θα δούμε τον Τόσιτς από τη μία και τον Τσιλούλη από την άλλη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία:

1. Nagy Gergely
17. Χατζηεμμανουήλ Βασίλειος
55. Koselev Alexei

5. Τζανετόπουλος Άνταμ
16. Sidcley Ferreira Pereira
20. Παπαδόπουλος Κυριάκος
22. Pavlovets Aleksandr
27. Stanko Caleb
94. Γιαννούτσος Γεώργιος

2. Βασιλαντωνόπουλος Σταύρος
7. Nunez Cristopher
14. Slivka Vykintas
15. David Simon
21. Omar Santana
23. Τσιλούλης Σωτήρης

8. Mula Alejantro
9. Longo Samuele
10. Carlitos
12. Τσιλιανίδης Κοσμάς
18. Tosic Zoran
26. Lake Toshio
29. Acuna Mathias

Διαβάστε επίσης

Back to top button