FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Πλήρωσαν” τα λάθη τους!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Παίζοντας ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με σκορ 1-3 από τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών.

Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου έβγαλε αντίδραση όταν έμεινε πίσω στο σκορ και με τον Λαμπρόπουλο έκανε το 1-1, αφού είχε προηγηθεί το 0-1 του Γαϊτανίδη.

Όμως οι κυανόλευκοι πλήρωσαν τα λάθη τους στην άμυνα και τα γκολ των Τσαούση και Τζοβάρα, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Το ματς:

Μόλις στο 5′ ο ΠΑΣ Λαμία απείλησε όταν ο Αλτάνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Βλαχομήτρος πήδηξε πιο ψηλά απ όλους αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε δύσκολα.

Η πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 10′ όταν ο Γαϊτανίδης έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά ο Μαυράδας μπλόκαρε εύκολα.

Η απάντηση του ΠΑΣ ήταν άμεση και στο φάουλ που κέρδισε ο Αλτάνης λίγο έξω από την περιοχή του Παπαδόπουλου, ο μέσος της Λαμίας έστρωσε στον Καραγιάννη αυτός έκανε το δυνατό σουτ αλλά μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 15′ ο Γαϊτανίδης και πάλι μετά από σέντρα του Μανιώτη βγήκε τετ α τετ αλλά το σουτ του απέκρουσε ωραία ο Μαυράδας.

Παρόλο αυτά ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε και πάλι αλλά αυτή την φορά δεν έκανε λάθος.

Στο 20′ του αγώνα ο Μπαλογιάννης έκανε τη σέντρα στην περιοχή του ΠΑΣ Λαμία, ο Γαϊτανίδης πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Όμως και πάλι η Λαμία είχε την απάντηση!

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Αλτάνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, αρχικά οι αμυντικοί απομάκρυναν αλλά μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα ο Λαμπρόπουλος επωφελήθηκε από τις κόντρες και με πλασέ έκανε το 1-1.

Δυστυχώς όμως τα λάθη στην άμυνα πλήγωσαν ξανά τη Λαμία.

Ασυνεννοησία μεταξύ τερματοφύλακα και αμυντικού ο Τσαούσης βρέθηκε προ κενής εστίας και έκανε το 1-2, δύο λεπτά το γκολ των γηπεδούχων.

Το ημίχρονο τελείωσε με ένα σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Τσαούση αλλά ο Μαυράδας και πάλι μπλόκαρε. Το 1-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ξεκίνησε με πίεση για την ισοφάριση και έκανε τις επιθέσεις της κυρίως από τα δεξιά με τον Κασάπα και τον Κουδουνά.

Στο 50′ σουτ του Δουμτσή η μπάλα βρίσκει στον Μητσόπουλο και περνάει κόρνερ, το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ.

Στην επόμενη φάση ακριβώς σέντρα “ξυράφι” του Γαϊτανίδη όμως κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην περιοχή για σκοράρει.

Μία εκπληκτική συνεργασία του Λαμπρόπουλου του Αλτάνη και του Βλαχομήτρου στο 60′ έφεραν μια καλή φάση για τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά το πλασέ του τελευταίου κατέληξε Κόρνερ μετά την παρεμβολή αμυντικού.

Ο Δουμτσής απείλησε και πάλι με σουτ μέσα από την περιοχή του Μαυράδα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, με τον λαμιώτη τερματοφύλακα να ελέγχει τη φάση.

Στο 73′ ο Βλαχομήτρος έβγαλε ωραία πάσα στον Καρβέλη εντός της περιοχής του Παπαδόπουλου, αυτός σούταρε αλλά ο Μιχαϊλίδης πρόλαβε και έβαλε το πόδι του και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Δυστυχώς στο 84′ ήρθε και το 1-3 όταν ο Μπαλογιάννης από τα δεξιά έβγαλε γλυκιά σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Μαυράδα, εκεί πετάχτηκε ο Τζοβάρας ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία

 

ΠΑΟΚ

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button