Τοπικά Σπορ

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για τους Αμφικτύονες Λαμίας!

Μέσα από μία εξαιρετική εμφάνιση οι Αμφικτύονες Λαμίας επικράτησαν με 26-25 του Έσπερου Καλλιθέας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄Εθνικής χάντμπολ ανδρών.

Μέσα από μία εξαιρετική εμφάνιση οι Αμφικτύονες Λαμίας επικράτησαν με 26-25 του Έσπερου Καλλιθέας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄Εθνικής χάντμπολ ανδρών.

Η ομάδα των Αμφικτυόνων αντιμετώπισαν στο Χαλκιοπούλειο στάδιο τον Έσπερο Καλλιθέας για την 2η αγωνιστική της Β΄Εθνικής χάντμπολ ανδρών και για τον β΄ υποόμιλο του 1ου ομίλου για τις θέσεις 5-7.

Η λαμιώτικη ομάδα επικράτησε με 26-25 έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους τερματοφύλακές της, Χρήστο Μακρή και Στάθη Παπαδούκα.

Δυστυχώς, τόσο ο Χρήστος Μακρής όσο και Στέφανος Νταφλούκας τραυματίστηκαν και αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση των Αμφικτυόνων:

To πρώτο τους παιχνίδι για τη β΄ φάση της Β΄ Εθνικής χάντμπολ ανδρών έδωσαν οι Αμφικτύονες Λαμίας. Για τη 2η αγωνιστική του β΄ υποομίλου του 1ου ομίλου και για τις θέσεις 5-7 νίκησαν τον Έσπερο Καλλιθέας στο Χαλκιοπούλειο με 26-25 και την επόμενη αγωνιστική (3η) θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ασπίδα Αγ. Αναργύρων.

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας!!! Πάθος, αγωνιστικότητα, πολύ καλή άμυνα ήταν τα χαρακτηριστικά του ματς του Σαββάτου απέναντι στην ανταγωνιστική ομάδα του Έσπερου Καλλιθέας!!!

Εξαιρετική εμφάνιση από τους τερματοφύλακες της ομάδας μας Μακρή Χρήστο και Παπαδούκα Στάθη. Μόνο μελανό σημείο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ο τραυματισμός του Στέφανου Νταφλούκα και λίγο πιο πριν του τερματοφύλακα μας Μακρή Χρήστου. Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα κοντά μας, όπως περαστικά και στο πίβοτ του Έσπερου.

Συνεχίζουμε στην Β’ φάση του πρωταθλήματος που ακόμα έχει πολύ δρόμο!!!

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες!!!! Τελικό αποτέλεσμα: 26-25(ημχρ.15-13).

Διαβάστε επίσης

Back to top button