Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πριν τη Λαμία παίζει με Παναιτωλικό!

Η ομάδα του Ατρομήτου πριν το φιλικό με τον ΠΑΣ Λαμία θα δώσει παιχνίδι προετοιμασίας με τον Παναιτωλικό.

Στις 2/8 έχει οριστεί το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικού ανακοίνωσε το φιλικό το οποίο έχει οριστεί για της 29 Ιουλίου. Εκείνη την ημέρα η Λαμία παίζει φιλικό προετοιμασίας με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 29 Ιουλίου η ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Παναιτωλικού, με ώρα έναρξης 6.30 το απόγευμα. Με απόφαση του Δ.Σ. η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη και στο συγκεκριμένο φιλικό και σε εκείνα που θα ακολουθήσουν. Για την εξυπηρέτησή τους θα είναι ανοικτές οι Θύρες 1 και 2 στη μεγάλη κερκίδα του γηπέδου.

Αντί εισιτηρίου στις εισόδους θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης 2 ευρώ, που εκδίδονται από τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό. Καλούμε τους φιλάθλους αγοράζοντας (ένα ή περισσότερα) να βοηθήσουν τον Σύλλογό μας, προσφέροντάς του οικονομική και ηθική τόνωση για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων που λειτουργεί (Μπάσκετ, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Ελληνορωμαϊκή) τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου, η ομάδα μας σε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα θα υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο στις 6.30 το απόγευμα στο Emileon.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button