FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο διεθνής Μπουλούλης… που «κλείνει το μάτι» στον Χάβο!

Είναι μεγάλη τιμή για τα δύο παιδιά του ΠΑΣ Λαμία, τον Κωνσταντίνο Μπουλούλη και το Νίκο Τσούκαλο να αγωνίζονται με το εθνόσημο στο στήθος… πόσο μάλλον όταν σκοράρουν κιόλας.

Μία από σημαντικότερες ημέρες της ζωής του ήταν η χθεσινή για τον Κωνσταντίνο Μπουλούλη. Ο μέσος του ΠΑΣ Λαμία ως γνωστόν αγωνίζεται μαζί με τον συμπαίκτη του στην φθιωτική ομάδα, στην Εθνική Ενόπλων η οποία πήρε την πρώτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM και προκρίθηκε έτσι  στην τελική φάση του θεσμού που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2019.

Στον χθεσινό αγώνα, οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ήταν και πάλι βασικοί όπως και στον πρώτο αγώνα με την Ολλανδία και πανηγύρισαν μία ακόμη νίκη αυτή την φορά απέναντι στη Γερμανία.

Το διαφορετικό στοιχείο στην αναμέτρηση αυτή ήταν πως ο Μπουλούλης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ενώ μάλιστα πέτυχε και το πρώτο γκολ της Ελλάδας, «ανοίγωντας» τον δρόμο για την πρόκριση.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πως πλέον, ο λαμιώτης μέσος «κλείνει ξεκάθαρα το μάτι» στον προπονητή του Μάκη Χάβο, ο οποίος ψάχνει λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Μπουλούλης φώναξε για ακόμη μία φορά παρών και μαζί με τον Τσούκαλο βοηθούν την Ελλάδα να προχωρήσει στο Παγκόσμιο και κάνουν γνωστό το όνομα του ΠΑΣ Λαμία στο εξωτερικό!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button