FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η προαναγγελία του ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία!

Δείτε τι αναφέρει στην προανναγελία της SuperLeague για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Λαμία.

Τουλάχιστον επέστρεψε στις νίκες. Αυτό ήταν το ζητούμενο για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Ξάνθη, μετά τις διαδοχικές ήττες από Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Τώρα ο στόχος είναι οι λιγότερες ως καθόλου απώλειες μέχρι τον Φεβρουάριο, που έρχονται τα ντέρμπι. Και αυτό γιατί η ΑΕΚ έχει ήδη τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, περισσότερες από όσες έκανε την περασμένη σεζόν του τίτλου!

Το πρώτο γκολ στα παίχνίδια της ΑΕΚ είναι καθοριστικό. Σε επτά παιχνίδια έχει σκοράρει μόνο αυτή και σε δύο μόνο ο αντίπαλος. Έχοντας και ένα 0-0, μόνο σε δύο παιχνίδια έχει σκοράρει και αυτή και ο αντίπαλος. Με τον Ολυμπιακό, που ισοφάρισε σε 1-1 στο τέλος και με τον Παναιτωλικό, που έχασε 2-1, ενώ έχανε 2-0. Η ΑΕΚ δηλαδή φέτος δεν έχει ισοφαριστεί ποτέ σε επτά αγώνες που προηγήθηκε, ενώ έχει ισοφαρίσει μόνο μια φορά παιχνίδι της, αυτό με τον Ολυμπιακό, στα τέσσερα που δέχτηκε πρώτη γκολ.

Η Λαμία προέχεται από δύο ήττες. Αυτό που της λείπει πολύ είναι το γκολ. Ο… μήνας του μέλιτος για τον Μάκη Χάβο, που κράτησε την ομάδα επτά παιχνίδια αήττητη τελείωσε και ψάχνει τώρα νέα συνταγή.

Πραγματικά εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η Λαμία μέχρι τώρα έχει χτίσει τη βαθμολογική της συγκομιδή σε δύο διαδοχικά παιχνίδια. Στις 20 και 27 Οκτωβρίου, όταν πέτυχε τις μοναδικές νίκες της. Τότε πήρε τους περισσότερους από τους μισούς βαθμούς που έχει (6 από τους 11) και έβαλε τα περισσότερα από τα μισά της γκολ (5 από τα 9)! Μετά τα τρία γκολ επί του Λεβαδειακού δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία περιορίζεται στα δύο περσινά παιχνίδια.

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2017, στο Περιστέρι, που η Λαμία χρησιμοποίησε αρχικά σαν έδρα, Λαμία – ΑΕΚ 0-1 (80′ πέναλτι Χριστοδουλόπουλος, που κέρδισε ο Λιβάγια απο τον Νόε Ακόστα).

Και στς 27 Ιανουαρίου 2018, ΑΕΚ – Λαμία 2-0 (40′ Χριστοδουλόπουλος, 63′ Λιβάγια).

Φέτος έπαιξαν και στο Κύπελλο στη φάση ομίλων, στις 12 Οκτωβρίου 2-1 η ΑΕΚ με ανατροπή (73′ Γιακουμάκης, 87′ Γκάλο – 64′ Επστάιν). Φυσικά η ιστορία τους περιλαμβάνει και άλλα παιχνίδια Κυπέλλου, μετάξύ αυτών τις δύο ιστορικές προκρίσεις της Λαμίας το 1972 και το 1984.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button