Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Απόδραση από τη χώρα των Βάσκων για τη Βαγιαδολίδ (vid)

Μεγάλο διπλό με 2-1 πέτυχε η Βαγιαδολίδ στην έδρα της Σοσιεδάδ.

LA LIGA-15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: 1-2

Γήπεδο: Ανοέτα

Τρίποντο μέσα στην έδρα της Σοσιεδάδ για τη Βαγιαδολίδ που κέρδισε με 2-1.

Στο 10’ και στο 12’ ο Λε Νορμάν πραγματοποίησε δύο σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Πλάνο και Νάτσο, αλλά στο 16’ ο Πλάνο έδωσε στον Βίγια που με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1. Στο 38’ ο Μογιά έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Κέκο και στο 41’ ο Ουνάλ δεν πρόλαβε για λίγο να βάλει την προβολή.

Στο 49’ η προβολή του Σάντρο από κοντά δε βρήκε στόχο και στο 52’ο Χοσέ δεν πρόλαβε για εκατοστά την πάλα μετά από σέντρα του Ερνάντες. Και στο 54’ ο Μογιά έκανε απίστευτο λάθος, βγήκε πολλά μέτρα από την περιοχή του και ο Αντονίτο πήρε και από μακριά πλασάρε για το 0-2. Η Σοσιεδάδ αντέδρασε αι στο 62’ μετά από κόρνερ ο Λε Νορμάν πήρε την κεφαλιά και ο Οϊαρθάμπαλ με κοντινή προβολή μείωσε σε 1-2. Στο 68’ και στο 69’ τα σουτ των Θαλδούα και Σάντρο πέρασαν λίγο έξω, ενώ στο 82’ ο Μασίπ μπλόκαρε μετά από γύρισμα του Μπαουτίστα από κοντά.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μογιά, Θαλδούα, Ιγιαραμένδι, Μορένο, Χουάνμι (46’ Σάντρο), Οϊαρθάμπαλ, Μερίνο (71’’ Πάρδο), Ερνάντες (65’ Μπαουτίστα), Χοσέ, Γιανουζάι, Λε Μαρσάν

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Αντονίτο, Καλέρο, Κίκο Ολίβας, Νάτσο, Κέκο, Αλκαράθ, Μίτσελ (90’ Ανουάρ), Βίγια (74’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Πλάνο, Ουνάλ (79’ Τσοπ).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button