Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Έσπασε» το αήττητο της Δόξας Ζηλευτού η Ροδωνιά!(pics)

Για την 9η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας, η ομάδα της Θύελλας Ροδωνιάς πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη, με ανατροπή επί της Δόξας Ζηλευτού.

Τη νίκη με ανατροπή αλλά και τις εντυπώσεις πήρε η γηπεδούχος ομάδα, “σπάζοντας” ταυτόχρονα το αήττητο που είχαν οι φιλοξενούμενοι μέχρις αυτό το παιχνίδι, βελτιώνοντας έτσι και την βαθμολογική της θέση.

Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι, είχαν σωρεία ευκαιριών αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 0-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή στο τελευταίο 15άλεπτο του αγώνα, έχοντα ς και οι δύο ομάδες από ένα οριζόντιο δοκάρι, όλα στο Α΄μέρος.

Περιγραφή –φάσεις:

Στο 8΄ο Η. Ζαγγανάς δεν μπόρεσε να στείλει  τη μπάλα στα δίχτυα του Κορδά , μετά το μακρινό φάουλ του Γαρουφαλή. Στο 10΄ το σουτ του Καλαντζή, χτύπησε στο σώμα του Ντζιαβίδα Γιάννη, αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 18΄ο Καλαντζής θα πιάσει το απ έυθείας βολέ μέσα στην περιοχή του Κορδά, αλλά η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι! Σειρά των φιλοξενούμενων στο 20΄να στείλουν τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ραπανάκη, σε πλασέ του  Νέλλα .

bty

Στο 25΄ο Σχουλής έβγαλε σέντρα και ο προωθημένος Κόκκοτας από καλή θέση έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Στο 35΄γυριστό σουτ του Ντζιαβίδα Γιάννη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 40΄μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Ντζιαβίδα Γιάννη να στοπάρει τα μπάλα μετά την πάσα του Καλαντζή, αλλά το σουτ έφυγε λίγο άουτ.

Στο 45΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μάλλιου, το εκτέλεσε ο ίδιος, ο Ραπανάκης απέκρουσε και στη επιστροφή της μπάλας ο  Νέλλας  έκανε το 0-1 με τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο Β΄μέρος οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν πάλι ευκαιρίες αλλά δεν έβρισκαν δίχτυα. Έτσι στο 47΄ο Σκαρής πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κορδά , αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 52΄ο Ντζιαβίδας Γιάννης πήρε τη μπάλα σε σέντρα του Σχουλή και από θέση πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή σούταρε, με τη μπάλα να περνά παράλληλα στο το τέρμα και τον Σκαρή με προβολή να μην προλαβαίνει να τη σπρώξει στα δίχτυα! Ο Σχουλής από κοντά στο 60΄δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κορδά.

bty

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους που πίεζαν για την ισοφάριση στο 65΄ με τον Ντζιαβίδα μέσα από την Μικρή περιοχή  σχεδόν εξ επαφής, να σουτάρει άουτ! Στο 78΄ όμως ο Λάππας, που είχε περάσει σαν αλλαγή,  με σουτ ισοφάρισε για τη Ροδωνιά και στο 86΄ ο Αμούντζιας (αλλαγή και αυτός) με σουτ μέσα από την περιοχή του Κορδά έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Να σημειωθεί πως στις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφσάιντ, ο Κορδάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της συνάντησης ο Λαθύρης  Ε. με βοηθούς τους  Ξηρομερίτη Γ. και Μαστρογιάννη Ι.

Α.Σ. “ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π. Παλιούρας): Ραπανάκης(46΄Γκερπενής), Κίτσος, Φλέσσας, Γεωργαλής Θ., Κόκκοτας, Γαρουφαλής, Σχουλής, Ζαγγανάς Η(60΄Μητράκος), Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης(69΄Λάππας), Καλαντζής(74΄Αμούντζιας)

“ΔΟΞΑ” ΖΗΛΕΥΤΟΥ(Ν. Κουκογιάννης): Κορδάς(86΄Χαμπίπης), Σταμπολίδης, Ντίνος, Ντζιαβός(46΄Μανίκας), Γεράνης, Καραϊσκος, ΑθανασιάςΚ.(88΄Αθανασιάς Α.), Μέτα, Νέλλας, Διώτης, Μάλλιος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button