Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φωκικός: “And the Oscar goes to Γκαμαρης!”

Άκρως καυστική η ανακοίνωση του Φωκικού για τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον διαιτητή της αναμέτρησης και όχι άδικα…

ΦΩΚΙΚΟΣ – Ολυμπιακός Βόλου 1-1

And the Oscar goes to Γκαμαρης!!

Σε ένα πολύ ομορφο παιχνίδι από πλευράς φάσεων και από τις δυο ομάδες, γνώριμες άλλωστε από τα μεταξύ τους παιχνίδια στις μεγαλύτερες κατηγορίες, το τελικό 1-1 αφήνει πικρή γεύση στην ομαδα μας, μιας και η ισοφάριση προήλθε από τον εφευρέτη κ. Γκαμαρη στο… 97’. Ας είναι..

Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ, αν οι Κολοβος, Μεγάλος και Χατζησταμου δεν σπαταλούσαν τις πολύ μεγάλες ευκαιριες που παρουσιάστηκαν, πριν γίνει το 1-0 από τον Μεγάλο. Και Ο Ολυμπιακός έχασε με τη σειρά του κάποιες καλες ευκαιριες όπως ήταν λογικο άλλωστε μιας και θα πίεζε για την ισοφάριση, οι οποιες σταμάτησαν πάνω στον πολύ καλό Παπαδόπουλο.

Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που για μια ακόμη φορά στάθηκε στο πλευρό μας, με παλμό και έσπρωξε την ομαδα σε μια πολύ καλή εμφάνιση η οποία ατυχώς δεν συνδυάστηκε με νίκη.

Κυριοι,

Ο Φωκικός έχει ιστορία.
Ο Φωκικός θα ανακάμψει.

Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους οι άρχοντες του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και ας μην αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος φεύγει από τα γήπεδα και απαξιώνει το προϊόν που λεγεται ποδόσφαιρο.

Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου και καλή επιτυχία στον στόχο του.

Φωκικός

Νικος Κοκκινος: Παπαδόπουλος, Αμπραχαμιάν (65’ Κοτσαι), Πιέτρι, Μπαντούνας, Κουρελής, Μουρατοφ, Κυριακόπουλος, Σταθόπουλος, Κολοβός (84’ Χρυσαφόπουλος), Μεγάλος (90’
Τσώκος), Χατζηστάμου (89’ Πελτέκης).

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ

ΦΩΚΙΚΟΣ

ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ®

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button