ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σήμερα κρίνεται του Μπεχαράνο!

Σημαντική ημέρα η σημερινή για τον Βολιβιανό μέσο του ΠΑΣ Λαμία, όσο αφορά τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Σημαντική ημέρα η σημερινή για τον Βολιβιανό μέσο του ΠΑΣ Λαμία, όσο αφορά τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Ο ΠΑΣ Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία του για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτέλεσματα και εννοείται στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της SuperLeague 1.

Ο Σωτήρης Αντωνίου τις τελευταίες ημέρες δουλεύει αρκετά την επιθετική λειτουργία της «κυανόλευκης» ομάδας καθώς εκεί έχει εντοπισθεί το μεγάλο πρόβλημα, δηλαδή στη δημιουργία φάσεων και κατά συνέπεια το γκολ.

Τώρα, στα «καθαρά» αγωνιστικά ο Ντάνι Μπεχαράνο ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ τραυματίστηκε και αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή, χθες έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης, δείχνοντας πως είσαι προλάβει να μπει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του.

Απομένουν ουσιαστικά δύο προπονήσεις ακόμη πριν τον αγώνα και σήμερα αναμένεται να είναι καθοριστική η προπόνηση. Αν καταφέρει ο Μπεχαράνο και βγάλει όλο το πρόγραμμα τότε θα έχει ακόμη μία προπόνηση για να αποδειχθεί πως είναι εντελώς καλά και αυτομάτως είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες.

Αν όμως ούτε σήμερα καταφέρει και λάβει μέρος σε όλη την προπόνηση τότε δύσκολα θα τον δούμε την Κυριακή με τον Μπουλούλη, τον Βασιλόγιαννη και τον Ανάκογλου να «περιμένουν στην γωνία» για να αρπάξουν την ευκαιρία και να μπουν να παίξουν!

Διαβάστε επίσης

Back to top button