Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αρκούσε ο βαθμός για την Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ έμεινε στο 1-1 με τη Λας Πάλμας και με αυτό τον βαθμό που πήρε κλείδωσε την παραμονή της στην κατηγορία.

LA LIGA-35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: 1-1

Γήπεδο: RCDEStadium

Η Εσπανιόλ έμεινε στο 1-1 με τη Λας Πάλμας, πήρε έναν βαθμό και κλείδωσε την παραμονή της στην κατηγορία  καθώς υπερέχει σε πιθανή ισοβαθμία με τη Λα Κορούνια.

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Μελένδο πέρασε λίγο έξω ενώ στο 29’ η Λας Πάλμας κέρδισε πέναλτι και ο Καγιέρι έκανε το 0-1 από τα 11 μέτρα.

Στο 58ο λεπτό η κεφαλιά του Μορένο σταμάτησε στο δοκάρι της Λας Πάλμας, ενώ στο 74’ ο Τσιτσιθόλα έσωσε μετά από σουτ του Σέρχιο Γκαρσία. Και τελικά στο 76ο λεπτό, ο Ντίντακ σέντραρε από αριστερά, ο Σέρχιο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Μορένο από κοντά έγραψε το 1-1. Στο 90+1’ η Εσπανιόλ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά ο Τσιτσιθόλα είπε όχι σε σουτ του Μπαπτιστάο.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ:Πάου Λόπεθ, Ντίντακ, Ερμόσο, Χάβι Λόπεθ, Νταβίντ Λόπεθ, Νταρντέρ, Βίκτορ Σάντσεθ (59’ Ρόκα), Γκρανέρο (67’ Μπαπτιστάο), Μελέδο (80’ Χουράδο), Σάντι Γκαρθία, Μορένο

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ:Τσιτσιθόλα, Τσίμο, Μασέδο (74’ Αγιρεγαράι), Καστεγιάνο, Γκάλβες, Βιθέντε Γκόμεθ, Νάτσο Χιλ, Ετέμπο, Εζεκιέλ (69’ Χάιρο Σαμπέριο), Ακουϊλάνι (78’ Τάνα), Καγιέρι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button