Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πελασγιακός-Κεραυνός Βαθύκοιλου: Μίλησε η έδρα…(pics+vids)

Μία σπουδαία νίκη πήρε η ομάδα του Πελασγιακού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β΄ Φθιώτιδας, με αντίπαλο τον μαχητικότατο Κεραυνό Βαθύκοιλου.

Σας είχα υποσχεθεί πριν από λίγες ημέρες ένα ντέρμπι αντάξιο της Μπόκα Τζούνιορς και της Ρίβερ Πλέιτ στη Φθιώτιδα και έτσι έγινε.

Η κερκίδα στο παιχνίδι Πελασγιακός – Κεραυνός Βαθύκοιλου πήρε φωτιά και μαζί με αυτή και οι παίκτες των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι για την 9η αγωνιστική ξεκίνησε πολύ δυναμικά με την γηπεδούχο ομάδα να έχει την υπεροχή στα πρώτα 20 λεπτά.

Οι αυτοματισμοί της ομάδας του Νίκου Γκαμαλέτσου έπιασαν τόπο και στο 30΄ο Τσαούσης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Μιχαηλίδης έκανε το κοντρόλ μέσα στη μεγάλη περιοχή του Κεραυνού και με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως ήρθε η απάντηση για την ομάδα του Βαθύκοιλου και πιο συγκεκριμένα στο 32΄, ο Γκίστι εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στην «καρδιά της άμυνας» της Πελασγίας, εκεί υπήρξε μία αναστάτωση και ο Αντώνης Ράπτης του Ευαγγέλου έβαλε με κεφαλιά αυτογκόλ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.

Στο 38΄ η ομάδα του Γκαμαλέτσο κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, την εκτέλεση ανέλαβε ο Σκεμπές ο διαιτητής καταλόγισε οφσάιντ στην προσπάθεια των «πρασίνων» να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, η Πελασγία είχε άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ με τον Μιχαηλίδη και τον Καραδήμο αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες και το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να αποδίδουν αρκετά καλά, έχοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με σουτ, μία με τον Μιχαηλίδη και μία με τον Ράπτη αλλά αμφότερες πέρασαν εκτός από τα δοκάρια του Σδούκου.

Ο Σκεμπές πήγε να κάνει το απίστευτο λίγα λεπτά αργότερα, όταν πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Λίγο αργότερα ο Μιχαηλίδης πέτυχε ένα γκολ αλλά ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφ σάιντ.

Στο 63΄είχαμε μία μικρή σύρραξη με πρωταγωνιστές τον Ράπτη και τον Κόμνο αλλά με την επέμβαση των διαιτητών και τον ψυχραιμότερων έλαβε τέλος το συμβάν αυτό.

Στα επόμενα λεπτά, ο ποδοσφαριστής του Κεραυνού Κωνσταντίνος Γκίστι, πήγε να «βάλει φωτιά» στην κερκίδα με την άσεμνη χειρονομία που έκανε με τον προπονητή του να τον τιμωρεί με αποκλεισμό από την ομάδα εώς το τέλος του έτους ενώ ο ίδιος με ανακοίνωσή του μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγνώμη από συμπαίκτες, συναθλητές και οπαδούς για την πράξη του.

Στο 78΄η «χρυσή αλλαγή» του Γκαμαλέτσου, ο Παπαστάθης έκανε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής το 2-1, σκορπίζοντας χαμόγελα στους οπαδούς της ομάδας του που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το 2-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δείτε τις φωτογραφίες του LamiaSports:

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button