FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πήγαν όλα στραβά…

Δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις ο Μάρκ Ασίγκμπα.

Ήταν ένας από τους στηλοβάτες της περσινής άμυνας του ΠΑΣ Λαμία. Φέτος, αρχικά έψαχνε τα πατήματά του, τα βρήκε, μπήκε ενδεκάδα και εχθές έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Ο λόγος για τον Μάρκ Ασίγκμπα.

Ο Γκανέζος αμυντικός, εχθές δεν μπήκε σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι, πράγμα που επηρέασε αρκετά όλο το υπόλοιπο σύνολο της ομάδας. Ο Ασίγκμπα είναι ένας κομβικός παίκτης για την ομάδα του Μάκη Χάβου, καθώς εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα είναι και ένας πολύ αξιόπιστος χαφ όταν ανεβαίνει την αριστερή πλευρά.

Σε αρκετά παιχνίδια, έχει προσφέρει και στην επίθεση της ομάδας, με σέντρες και κάθετες πάσες, κάτι που εχθές δεν έγινε ούτε κατά διάνοια.

Η δεξιά πλευρά της ΑΕΚ, με Γκάλο και Κλωναρίδη δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από Επστάιν και Ασίγκμπα ενώ στις επιθέσεις των αντιπάλων από την πλευρά των δύο τελευταίων υπήρχαν αρκετά κενά.

Ο 27χρονος αμυντικός, ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 4 εύστοχες πάσες, 4 λάθη από το οποία το ένα έφερε το 1-0, 1 κλέψιμο και 1 επέμβαση. Πολύ χαμηλά στατιστικά για τον ίδιο καθώς μας έχει συνηθίσει σε εκπληκτικές εμφανίσεις.

Ίσως και για αυτόν, η χθεσινή εμφάνιση φέρει ένα «restart» και επιστρέψει στον καλό εαυτός άμεσα!

photo credits: intime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button