Άλλα αθλήματα

Formula 1: Ο Στέφανο Ντομενικάλι και o Ρος Μπρον μιλούν για τη νέα σεζόν

Οι Στέφανο Ντομενικάλι και Ρος Μπρον μιλούν μέσα από την CosmOTE TV. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τί είπαν για το νέο πρωτάθλημα.

Οι Στέφανο Ντομενικάλι και Ρος Μπρον μιλούν μέσα από την CosmOTE TV. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τί είπαν για το νέο πρωτάθλημα.

Πριν πάμε στο βίντεο ας δούμε ποιοι είναι οι Στέφανο Ντομενικάλι και Ρος Μπρον.

Ο Stefano Domenicali είναι ο διευθυντής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Formula 1 αντικαθιστώντας τον Chase Carey. Ήταν ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής εταιρείας Automobili Lamborghini SpA . Από το 2008 έως το 2014 ήταν επικεφαλής της ομάδας της Scuderia Ferrari Formula One . Υπό την ηγεσία του, η Ferrari κέρδισε το τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 μέχρι σήμερα.

Ο Ρος Μπρον είναι μηχανικός αγώνων. Στο παρελθόν εργάστηκε στις ομάδες της Φόρμουλα 1 Γουίλιαμς, Άροους, Μπένετον Φόρμουλα 1 και Φεράρι, ενώ το 2009 αγόρασε την ομάδα που είχε η Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Honda και την μετονόμασε σε Brawn GP. Η ομάδα αυτή με τη συγκεκριμένη ονομασία κατέβηκε μόνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 του 2009, καθώς στις 16 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes-Benz, αποφάσισε να επιστρέψει στο σπορ ως κατασκευάστρια εταιρεία και αγόρασε το 75% των μετοχών της ομάδας, την οποία μετονόμασε σε Mercedes Grand Prix Petronas.

H CosmOTE TV μας δίνει ένα υπέροχο βίντεο με πολλές πληροφορίες γαι το πρωτάθλημα του 2021 που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι ομάδες και οι πιλότοι είναι έτοιμοι για την έναρξη αν και στις δοκιμές υπήρξαν προβλήματα. Η Red Bull κυριάρχησε απέναντι στην Mercedes. Η Ferrari προσπαθεί να συνέλθει.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button