FeaturedΓνώμεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Κόντρα σε δημοσιεύματα, κόντρα σε ρουφιάνους κόντρα σε διαιτησίες κόντρα σε αποτελέσματα. Γιατί; Γιατί είσαι Λαμία!

Μόνο εύκολο δεν είναι όλο αυτό που περνάει ο ΠΑΣ Λαμία φέτος. Η ομάδα ξεκίνησε με τα ίδια όνειρα που είχε και πέρυσι στην αρχή της σεζόν, όμως όλοι γνώριζαν πως το πρωτάθλημα φέτος θα ήταν αρκετά διαφορετικό.

Όλοι γνωρίζαμε πως φέτος θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο να «σταθείς» στην κατηγορία, αλλά το θέμα είναι πως το καλοκαίρι (και όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι) πήραν αποφάσεις άνθρωποι ανίκανοι και χωρίς ιδέα από ποδόσφαιρο.

Και η συνέχεια είναι απλή…

Το μικρό μπάτζετ της Λαμίας ανάγκασε πολλούς από την αρχή της σεζόν να «καταδικάσουν» την ομάδα σε υποβιβασμό. Όμως και φέτος, ο ΠΑΣ έδειξε πως με σωστή δουλειά και με τους σωστούς ανθρώπους μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Η ομάδα μετά τις γνωστές αλλαγές απέδειξε σε όλους πως δεν πεθαίνει εύκολα και πως θα «παλέψει» με αυτά που έχει και μπορεί να αποκτήσει.

Τα δεδομένα όμως στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι γνωστά εδώ και αρκετά χρόνια.

Το «μεγάλο ψάρι» τρώει το «μικρό» και πάει λέγοντας. Σώζονται αυτοί που είναι κοντά στο «μεγάλο ψάρι» και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.

Το πρόβλημα είναι όμως πως η Λαμία δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τους 15 αντιπάλους της εντός των τεσσάρων γραμμών. Έχει να αντιμετωπίσει τις εχθρικές διαιτησίες, έχει να αντιμετωπίσει τους τοπικούς και όχι μόνο ρουφιάνους οι οποίοι «σπιλώνουν» καθημερινά τη δουλειά των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ και έχει να αντιμετωπίσει και την προβοκάτσια των Αθηνών που έχει σίγουρα έχει άλλους σκοπούς.

Κόντρα σε όλους και σε όλα λοιπόν, γιατί είσαι Λαμία!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button