Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Το νέο κανάλι της Μασσαλίας και ο επόμενος… Αγκιμπού Καμαρά

Ο αρχισκάoυτερ της πειραϊκής ομάδας, Φρανσουά Μοντεστό μέσω της ανακάλυψης του 20χρονου ποδοσφαιριστή, επεκτείνει την ατζέντα των «ερυθρόλευκων» σε Γαλλία και Αφρική. #slgr #olympiacosfc #AgibouCamara #slgrinterwetten #Modesto

Ο αρχισκάoυτερ της πειραϊκής ομάδας, Φρανσουά Μοντεστό μέσω της ανακάλυψης του 20χρονου ποδοσφαιριστή, επεκτείνει την ατζέντα των «ερυθρόλευκων» σε Γαλλία και Αφρική.

Το SDNA έχει τις λεπτομέρειες.

Εάν τολμούσε να προβλέψει πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν πως ο 20χρονος (rookie) Αγκιμπού Καμαρά προερχόμενος από τη δεύτερη ομάδα της Λιλ, όχι μόνο θα εδραιωθεί στο πιτς φιτίλι στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά και θα εξελιχθεί στον (φθινοπωρινό) MVP των «ερυθρόλετκων», τότε μάλλον θα τον έβγαζαν…τρελό!

Να όμως που ο βραχύσωμος μέσος από τη Νέα Γουινέα εντυπωσιάζει (με τόλμη κι αρετή) με τις εμφανίσεις του, τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει τα παιδιά του Πειραιά να τρίβουν τα χέρια τους με το «λαβράκι» που ανακάλυψε ο Φρανσουά Μοντεστό.

Ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού πιστώνεται την ανακάλυψη του Αγκιμπού και στην προκειμένη περίπτωση, το ένα deal φέρνει το άλλο!

Τι σημαίνει αυτό;

Απλούστατα πως το μανατζερικό γραφείο που διατηρεί τα δικαιώματα του Καμαρά με έδρα την Μασσαλία, κέρδισε πολλούς πόντους στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Τόσους ώστε το κανάλι της μεταξύ τους επικοινωνίας να παραμένει ορθάνοιχτο και να θέμα χρόνου αν όχι τον προσεχή Γενάρη, τότε το επόμενο καλοκαίρι να ρίξουν άγκυρα στο λιμάνι κι άλλοι παίκτες – μέσω Μασσαλίας – που θα ελέγχονται απ΄το ίδιο μανατζερικό γραφείο.

Ο Μοντεστό φροντίζει να μεγαλώνει το δίκτυο του Ολυμπιακού στα μανατζερικά γραφεία της Γαλλίας που παραδοσιακά διατηρούν άμεση επαφή με τις αγορές της Αφρικής.

Εκεί όπου υπάρχει μια τεράστια…δεξαμενή ποδοσφαιριστών και αποτελεί διαχρονικά ανεξάντλητη πηγή ανάλογων (α λα Καμαρά) ταλέντων.

Να περάσει ο επόμενος!

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button