FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μεταγραφικές προτάσεις: Παίκτες που μπορεί να απασχολήσουν τον ΠΑΣ Λαμία!(1ο μέρος)

Ο ΠΑΣ Λαμία έχει δύο άκρως σημαντικά παιχνίδια να δώσει για την 14η και την 15η αγωνιστική της SuperLeague με Ολυμπιακό και Απόλλων Σμύρνης αντίστοιχα. Παρόλο αυτά η μεταγραφική περιόδος πλησιάζει!

Και επειδή ο Γενάρης είναι κοντά, οι μεταγραφικές φήμες θα αρχίσουν (αν και ήδη έχουν αρχίσει) και θα γεμίσουν τα ρεπορτάζ με ποδοσφαιριστές, προτάσεις και γενικά θα υπάρξουν αρκετά άρθρα για μετακινήσεις και αποχωρήσεις.

Το LamiaSports ρίχνοντας μία πρώτη ματιά στην αγορά, κυρίως γειτονικών χωρών, έχει να κάνει μερικές προτάσεις ποδοσφαιριστών που ίσως θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον ΠΑΣ Λαμία.

Να σημειώσουμε εδώ, πως οι ποδοσφαιριστές που θα δείτε είναι καθαρά επιλογές του «LS» και τίποτα παραπάνω.

Αρχικά, εκτός από τον Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος αν και έχει θεωρηθεί «κλεισμένος» ακόμη δεν έχουμε κανένα νέο του, σας θυμίζουμε πως ο Μάκης Χάβος φέρεται να θέλει και τον Λεάντρο Καπέλ.

Όπως βλέπετε, στην καρτέλα του Βολιβιανού άσσου στο transfermarkt, δεν αναγράφεται η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου του.

Από την άλλη του Καπέλ, το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2020, όπως μπορείτε να δείτε:

Πάμε τώρα στις προτάσεις μας:

Ανδρέας Βασιλόγιαννης:

Γνωστός στον κόσμο της Λαμίας και ιδιαίτερα αγαπητός. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Τα στατιστικά του:

Αμπιόλα Ντάουντα:

Ένας ακόμη γνώριμος ποδοσφαιριστής, καθώς έχει περάσει από τη SuperLeague, είναι ο σέντερ φορ Αμπιόλα Ντάουντα. Ο Νιγηριανός άσος έχει φέτος μία πολύ καλή και παραγωγική σεζόν, όμως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Τα στατιστικά του:

Φράνκ Ετουντί:

Ο Φράνκ Ετουντί είναι ένας 28χρονος Καμερουνέζος σέντερ φορ, ο οποίος έχει κάνει καριέρα στο πρωτάθλημα της Ελβετίας κυρίως με την Ζυρίχη και την Σεν Γκάλεν.

Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα, έχοντας αρκετές συμμετοχές σε Κασίμπασα και Μπόλουσπορ.

Αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος απο τις 12/12.

Τα στατιστικά του:

Μπόγκνταν Στάνκου:

Ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση που θα δείτε στη λίστα μας, είναι αυτή του Μπόγκνταν Στάνκου. Ο Ρουμάνος διεθνής σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από την Μπούρσασπορ στις 6/12 και πρόκειται για μία αξιόπιστη λύση στην επίθεση, αλλά και ακριβή.

Τα στατιστικά του:

Τζόσουα Τζον:

Ένας ακόμη ελεύθερος ποδοσφαιριστής από την Μπούρσασπορ είναι ο Ολλανδός εξτρέμ, Τζόσουα Τζον. Ο Τζον είναι 31 ετών, έχει αγωνιστεί κυρίως στο πρωτάθλημα της Τουρκίας μετρώντας πάνω από 100 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία.

Τα στατιστικά του:

Τέντι Μέζαγκ:

Ο Τέντι είναι ένας Γάλλος σέντερ μπακ, είναι 28 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ρουμανία και τη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Γνωστός έγινε από το πέρασμά του από την βελγική Μουσκρόν, ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Τα στατιστικά του:

Γκεόργκε Γκρόζαβ:

Μία ακόμη αρκετά δύσκολη περίπτωση από τη Ρουμανία, είναι ο Γκεόργκε Γκρόζαβ, ο πρώην εξτρέμ της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Ο Γκρόζαβ, έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό στις 2 Νοεμβρίου και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι 28 ετών, διεθνής με 90 συμμετοχές και 21 γκολ στην πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας.

Τα στατιστικά του:

Ισμαΐλ Αϊζάτι:

Επιστρέφουμε και πάλι στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και στη Β΄κατηγορία όπου θα δούμε τον Ισμαΐλ Αϊζάτι, τον Ολλανδό μεσοεπιθετικός με ρίζες από το Μαρόκο.

Ο Αϊζάτι είναι 30 ετών, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων, στον Άγιαξ, στην Φίτεσε, στην PSV αλλά και στην Τέρεκ Γκρόζνι της Ρωσίας. Τα τελευταία ποδοσφαιρικά του χρόνια τα περνάει στην Τουρκία, όπου φοράει τη φανέλα της Ντενίζλισπορ.

Το συμβόλαιό του παρόλο αυτά λήγει το καλοκαίρι και από την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Τα στατιστικά του:

Ιμπραχίμ Σισσόκο:

Και πάμε στον τελευταίο, αυτής της λίστας καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες λίστες, τον επίσης γνώριμός μας από το πέρασμά από τον ΠΑΟ, Ιμπραχίμ Σισσόκο.

Ο Σισσόκο αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Εσκισεχισπόρ από το Ιούλιο του 2018 ενώ το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2019.

Τα στατιστικά του:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button