Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Λουίτζι Τσενάμο σχολιάζει την απόκρουση «των 30 εκατομμυρίων»!(vid)

Αίσθηση προκάλεσε η εκπληκτική απόκρουση του Άλισον Μπέκερ, του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, στο τετ α τετ του Αρκάντιους Μίλικ της Νάπολι στο αγώνα την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Τι λέει όμως ένας ειδικός στις αποκρούσεις, όπως ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Λουίτζι Τσενάμο για την συγκεκριμένη φάση;

Ένας μικρός χαμός έχει γίνει με την μεγαλιώδη ή και όχι απόκρουση του Άλισον Μπέκερ στον αγώνα της Τρίτης 11/12 στο «Άνφιλντ», στο πλαίσιο του αγώνα Λίβερπουλ – Νάπολι.

Θυμηθείτε εδώ την απόκρουση:

Όμως, για να έχουμε μία σφαιρική άποψη, θα σας παρουσιάσουμε τον σχολιασμό του Λουίτζι Τσενάμο, του πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία και νυν προπονητή-συνεργάτη του Τραϊανού Δέλλα στον Παναιτωλικό.

Ο Ελληνοϊταλός γκολκίπερ, σχολίασε τη φάση αυτή για λογαριασμό των Napoli Greek Fans στο facebook:

Λοιπόν επειδή παραέγινε το κακό με την ” επέμβαση της χρονιάς” ή με την ” απόκρουση των 30 εκ. € ” που διαβάζω ,θα αναγκαστώ να θέσω τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση ,κι ας μας ” πονάει ” αυτός ο αποκλεισμός…

Έχουμε και λεμε:
+ πολυ καλή η θέση του κατά την διάρκεια της σέντράς.
+ εξαιρετική σκέψη να βγει και να κλείσει το πεδίο, με το που έκανε το κοντρόλ ο Μιλικ.
Με την κίνηση του αυτή έκρυψε ενα μεγαλύτερο κομμάτι εστίας από αυτό που θα είχε εάν έμενε στην θέση του.
Από εκεί και πέρα ο Μιλικ έκανε ένα κάκιστο τελείωμα στέλνοντας την μπάλα ακριβώς πάνω στον εξερχόμενο Αλλισον ο οποίος ναι μεν άνοιξε χέρια πόδια,δεν τα χρειάστηκε όμως δε αφού τον πέτυχε η μπάλα όσο πιο κεντρικά γίνεται.

Καλή σκέψη λοιπον από τον Βραζιλιάνο αλλά αν θέλετε να μιλάτε για 30 εκ ,χρέωσε τα στον Μιλικ και μην τα πιστώνετε στον Αλισσον αφού και μέσα να έμενε πιθανότατα θα μπλόκαρε την μπάλα.

ΥΓ.
Για την τελευταία σέντρα να ανάψει μια λαμπάδα,μιας που ο υπολογισμός της ταχύτητας της μπάλας είναι λανθασμένος,με αποτέλεσμα να πάει ‘από κάτω της’ και να την περιμενει εκεί στατικός,η τεχνική ενέργεια της μπουνιάς επίσης μόνο σε champions league επίπεδο δεν παραπέμπει …και με αυτά και με αυτά…liverpool στην επόμενη φαση

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button