Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο «μαέστρος», το κονσέρτο», οι «άγιοι» και ο αντίπαλος!(pics)

Τα ντέρμπι έχουν την τιμητική του στις τελευταίες αγωνιστικές στη Β΄Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στον 3ο όμιλο της κατηγορίας.

Γράφει ο Βαγγέλης Μπιζάτος.

Έχουμε όμως ένα τελευταίο ντέρμπι, το οποίο θα «κλείσει» και τον πρώτο γύρο της Β΄Φθιώτιδας στον 3ο όμιλο. Ο αγώνας είναι μεταξύ του Πελασγιακού και της ΑΕ Εχιναίων. Δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν και φέτος στην δεύτερη κατηγορία του νομού μας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να τα αναλύσουμε όσο περισσότερο γίνεται.

Αρχικά, ο «μαέστρος» του Πελασγιακού, Νίκος Γκαμαλέτσος, βγάζοντας «άσους από το μανίκι του» πήρε τα δύο τελευταία καυτά ντέρμπι, η ομάδα του ανέβηκε και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά και θέλει να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και να υπάρχει συνεχής άνοδος.

Ο έμπειρος τεχνικός, «κόβει και ράβει» στις τελευταίες αγωνιστικές προσπαθώντας να ανεβάει και άλλο την ομάδα της Πελασγίας. Άλλωστε, έτσι όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, η ομάδα θα φτάσει εκεί που της αρμόζει.

Tο «κονσέρτο»: Η «καλοκουρδισμένη» ομάδα του Πελασγιακού, πλέον έχει βρει τις λύσεις της σε όλα τα επίπεδα και έχει πάρει τα πάνω της. Εξαιρετικές εμφανίσεις στα δύο τελευταία ντέρμπι, με αρκετά καλό ποδόσφαιρο, πάθος, δύναμη και δημιουργία. Πλέον, είναι σίγουρο πως θέλουν να φτάσουν πιο ψηλά απ΄ότι βρίσκονται αυτή την στιγμή.

Ο αντίπαλος: Και τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για τον Πελασγιακό. Η ομάδα του Γκαμαλέτσου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει, για πολλούς την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, την ΑΕ Εχιναίων του Γιάννη Περιβολιώτη.

Η ΑΕ Εχιναίων έχει την καλύτερη επίθεσης της κατηγορίας, έχοντας μάλιστα και ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της Β΄Φθιώτιδας.

Το σημαντικότερο για την Αθλητική Ένωση, είναι τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, αν καταφέρει και τα πάρει τα «ηνία» του αγώνα τότε θα τα βρει αρκετά δύσκολα η ομάδα της Πελασγίας.

Και τέλος, περνάμε στους «άγιους», τα παιδιά της κερκίδας του Πελασγιακού.

Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, πως η κερκίδα της ομάδας από την Πελασγία είναι μία από τις πιο καυτές στην κατηγορία και ίσως και σε στην πιο πάνω…

Ο άνθρωποι που δίνουν ρυθμό στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια, βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα τους, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Περιμένουμε ένα δυνατό και απολαυστικό αγώνα και σε ότι λέμε κρατάμε τις υποσχέσεις μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button