Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Tη δημιουργία «Επιτροπής Ειδικών» πρότεινε στην UEFA ο Βασιλειάδης!

Τη δημιουργία επιτροπής από «ειδικούς» οι οποίοι θα καταθέσουν πρόταση για τον τρόπο τέλεσης του πρωταθλήματος της Super League, πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης στους εκπροσώπους της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και Άντζελο Ρηγόπουλο με τους οποίους συναντήθηκε την περασμένη Τετάρτη.

Η πρόταση του Βασιλειάδη, έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και λόγω της επισήμανσης που έγινε από την πλευρά των εκπροσώπων της UEFA, ότι δεν συνάδει με τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου, ο υφυπουργός Αθλητισμού να απεργάζεται σχέδια για τον τρόπο τέλεσης των πρωταθλημάτων.

Τότε ο Βασιλειάδης είπε ότι έχει εξασφαλίσει 30 – 40 εκατομμύρια ευρώ και θέλει να τα ρίξει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ώστε να γίνει ανταγωνιστικότερο και ότι θα δεχθεί οποιαδήποτε πρόταση γίνει προς αυτήν την κατεύθυνση από μία «επιτροπή ειδικών» που θα συσταθεί από την πλευρά του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο από τη συζήτηση φάνηκε ότι ο Βασιλειάδης δεν έχει καμία εμπιστοσύνη ούτε στη σημερινή ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, ούτε επιθυμεί να έχει ωε συνομιλητές τις μεγάλες ΠΑΕ και κάπου εκεί το πράγμα αρχίζει να μπλέκεται…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button