FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία: Μόλις δύο… οι συνδετικοί κρίκοι!(pics)

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Λαμία την Κυριακή 16/12 πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα.

Η 14η αγωνιστική της SuperLeague και η προ τελευταία του πρώτου γύρου, στέλνει την ομάδα της Λαμίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου εχθές απέκλεισε τη Μίλαν των 486 εκατ. €.

Σίγουρα μία δύσκολη αναμέτρηση, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο έκπληξης, διότι η Λαμία θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Το LamiaSports τώρα, στο πλαίσιο του pre game show του αγώνα, σας βάζει στο κλίμα με διάφορα αφιερώματα.

Σήμερα, θα δούμε τους συνδετικούς κρίκους = ποδοσφαιριστές, που ενώνουν τις ιστορίες των δύο ομάδων.

Αρχικά, να πούμε πως και οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στον ΠΑΣ Λαμία και στο παρελθόν έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό.

Πάμε να τους δούμε:

ΜΑΡΚ ΑΣΙΓΚΜΠΑ

Ο Μάρκ Ασίγκμπα, γεννήθηκε στην Άκκρα της Γκάνας και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2013 για λογαριασμό του Φωκικού.

Εκεί, έπαιξε για έναν χρόνο ποδόσφαιρο και οι εμφανίσεις του με την ομάδα της Φωκίδας στη Football League ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να τον «τσιμπήσει» ως ελεύθερο.

Στην ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να αγωνιστεί ποτέ, καθώς δεν έπεισε πως μπορεί να βοηθήσει. Αγωνιζόταν συνεχώς ως δανεικός σε διάφορες ομάδες μέχρι που ήρθε στον ΠΑΣ Λαμία και βρήκε το λιμάνι του.

Η ποδοσφαιρική ιστορία του Ασίγκμπα:

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

Ο Τάσος Καραμάνος, γεννήθηκε στον Ασπρόπυργο της Αθήνας και μετά από τις εμφανίσεις του στον Αστέρα Μαγούλας και τον Ατρόμητο, έφυγε και πήγε με μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα του Πειραιά, ανήκε μέχρι και πριν από λίγους μήνες όπου και έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον ΠΑΣ Λαμία.

Πιο πριν αγωνιζόταν ως δανεικός σε αρκετές ομάδες της SuperLeague και της Πορτογαλίας, όπου περασε από τη Φεϊρένσε και τη Ρίο Άβε.

Στην ομάδα του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκε ποτέ, καθώς δεν βρήκε τη θέση του ανάμεσα σε ποιοτικούς σέντερ φορ.

Η ποδοσφαιρική ιστορία του Καραμάνου:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button