Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Δυνατό παιχνίδι με γκολ στο Φραντζή!

Για την 10η αγωνιστική της Β’ Φθιώτιδας η Δίβρη υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Λαμίας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Στο 1-1 έμειναν η ΑΕ Δίβρης με τον Ολυμπιακό Λαμίας για την 10η αγωνιστική της Β Φθιώτιδας.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά έμειναν στην ισοπαλία και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Δίβρη να χάνει μια ευκαιρία με τον Ζουμπόπουλο αλλά οι αμυντικοί του Ολυμπιακού έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο 5′ ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ σε καλή θέση έξω από την περιοχή του Κουρδή με τον Καλύβα, ο Παπαϊωάννου ανέβαλε την εκτέλεση αλλά ο τερματοφύλακας της Δίβρης μπλόκαρε εύκολα.

Στο 10′ η Δίβρη έχασε και άλλη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Τσιγαρίδας έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά ο Ζουμπόπουλος ήταν ολομόναχος στην περιοχή του Ντούλα αλλά ο επιθετικός της γηπεδούχου ομάδας έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επόμενη φάση και πάλι οι παίκτες του Τσαπραζλή έχασαν ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ όμως το σουτ του Καναβού μπλόκαρε την μπάλα.

Το σκορ δεν άργησε να ανοίξει στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας, όταν ο Ζουμπόπουλος κέρδισε φάουλ πλάγια δεξιά, ο Τσιγαρίδας εκτέλεσε και αν ήταν μακρινή η απόσταση πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αφού πρώτα η μπάλα βέβαια βρήκε στον Παπακώστα και κατέληξε στα δίχτυα του Ντούλα, για το 1-0.

Στο 33′ ο Μαλισσοβας μπήκε ωραία στην περιοχή του Ντούλα έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λυρου αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι με πλάγιο άουτ.

Στο 40′ ο Ζουμπόπουλος Χ. έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το 1-1 για τον Ολυμπιακό ήρθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού όταν οι δύο ομάδες είχαν ρίξει τον ρυθμό τους.

Ο Παπαϊωάννου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Λέντας πήδηξε ολομόναχος μέσα στη μεγάλη περιοχή του Κουρδή και έκανα το 1-1 με κεφαλιά.

Το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου ήταν για τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό.

Ο Θεοδωράκος έγινε κάτοχος της μπάλας εντός της περιοχής του Κουρδή, έκανε το δυνατό σουτ αλλα η μπάλα “έγλυψε” το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Το πρώτο καλό σουτ για τη Δίβρη ήρθε στο 55′ όταν ο Ζουμπόπουλος Χ. έκανε το σουτ αλλα ο Ντούλας μπλόκαρε τη μπάλα εύκολα.

Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με αρκετά σκληρά μαρκαρισματα και πολλά νεύρα και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Τεράστια ευκαιρία για τη Δίβρη, όταν μετά από λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού από τον Παπαϊωάννου ο Μαλισσοβας έγινε κάτοχος της μπάλας βγήκε τετ α τετ αλλά σούταρε άουτ.

Το σκορ παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button