ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Θα δούμε κι΄άλλες αλλαγες; Ποιοι διατηρούν τις θέσεις του στη βασική ενδεκάδα; Πάμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για το σημερινό ματς!

Τρεις οι σημαντικές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Άκης Μάντζιος… παρόλο αυτά η ενδεκάδα του θα είναι μάλλον διαφορετική από αυτή που περιμένουμε!

Ο Έλληνας τεχνικός κάνει αρκετές αλλαγές στα παιχνίδια των play out, δοκιμάζει ποδοσφαιριστές και η λογική λέει πως θα το κάνει και σήμερα!

Ο Αραβίδης λείπει και ίσως στην κορυφή να δούμε σήμερα ένα πρόσωπο έκπληξη που δεν το περιμένουμε! Στο κέντρο από την άλλη μάλλον με την γνωστή συνταγή θα πάμε, ενώ και η άμυνα δεν παίρνει αρκετές αλλαγές!

Πάμε όμως να προσεγγίσουμε μία ΠΙΘΑΝΗ ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για το σημερινό ματς! Στο τέρμα αναμένεται να επιστρέψει ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στα δεξιά θα δούμε τον Σκόνδρα και στα αριστερά τον Βάντερσον.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Αντέτζο και ο Βύντρα με τον Πλιάτσικα να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να «κλέψει» μία από τις δύο θέσεις!

Στο κέντρο Μπεχαράνο και Νιάσε θα είναι αυτοί που θα επωμιστούν τον δύσκολο ρόλο των αμυντικών χαφ, ενώ σε θέση δεκαριού θα είναι ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα!

Τώρα, στα άκρα της επίθεσης ίσως δούμε αλλαγές! Ο Ρόμανιτς διεκδικεί θέση στα αριστερά, όπως επίσης και ο Νίκος Τσούκαλος που επέστρεψε στις αποστολές της ομάδας μετά τον δύσκολο τραυματισμό που είχε! Δεξιά, αναμένεται και εκεί να γίνει μία «μικρή μάχη» με τους Καραμάνο και Σάσι να είναι οι υποψήφιοι ενώ και το όνομα του Βασιλόγιαννη πάντα βρίσκεται στο μυαλό του Μάντζιου!

Στην κορυφή, ο Μπιανκόνι, αξίζει μία ευκαιρία και λογικά θα την πάρει!

Διαβάστε επίσης

Back to top button