FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήττα με κακή εμφάνιση για την Κ19!

Για την 15η αγωνιστική της Super League Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Απόλλων Σμύρνης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή.

Το σύνολο του Λάκη Παπανικολάου ηττήθηκε εντός έδρας από την Κ19 του Απόλλων Σμύρνης, έχοντας πολύ κακή εμφάνιση και με αρκετά αβίαστα λάθη.

Παρόλο αυτά, με το που μείωσαν το σκορ χάρη σε γκολ του Κασάπα, η Λαμία άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν με τον Τσιάβο να απειλεί με πλασέ εντός της περιοχής αλλά ο Σόμογλου ήταν εκεί για να τον σταματήσει.

Στα πρώτα λεπτά υπήρχαν αρκετά λάθη, ειδικά στη μεσαία γραμμή και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει καλό παιχνίδι.

Σουτ του Βλαχομήτρου στο 21′ ο Ντίντιλας μπλόκαρε εύκολα. Στο επόμενο λεπτό ο Τσιάβος βγήκε τετ α τετ με τον Σόμογλου μετά από λάθος της άμυνας του ΠΑΣ Λαμία, αλλά αρχικά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και έπειτα ο Σταθαράς έδιωξαν την μπάλα και τον κίνδυνο.

Δυστυχώς δεν έγινε κάτι αντίστοιχο και στο 30′ όταν μετά από κόρνερ του Απόλλων, η μπάλα έφτασε στην μικρή περιοχή του Σόμογλου αρχικά φάνηκε να διώχνουν οι αμυντικοί της Λαμίας αλλά ο Μακρυνικόλας με δυνατό σουτ έκανε το 0-1…

Στο 35′ ο Κουδουνάς έκανε τη σέντρα στην περιοχή του Απόλλωνα, αρχικά ο Αλτάνης πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στον Καρβέλη ο οποίος ήταν σε πλεονεκτική θέση αλλά άργησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί.

Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν ένα σουτ του Λιονέλλη από πλεονεκτική θέση, η μπάλα όμως πήρε τέτοια τροχιά που έφτασε στα χωράφια πίσω από το γήπεδο και το τέρμα του Σόμογλου.

Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ αλλά όχι για τη Λαμία.

Ο Τσέπελε εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Μακρυνικολας πήδηξε για την κεφαλιά και έπειτα από κόντρα στο κορμί του Σόμογλου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.

Πολλά λάθη και τα περισσότερα αβίαστα για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, η οποία δεν είχε ρυθμό καθόλου.

Παρόλο αυτά επειδή οι παίκτες του ΠΑΣ έχουν αποδείξει ότι είναι λιοντάρια, στο 50′ μετά από εκπληκτική ενέργεια του Λαμπρόπουλου, ο Κασάπας έκανε το πλασέ και μείωσε σε 1-2.

Σουτ του Τσιάβου εκτός περιοχής λίγο αργότερα η μπάλα πέρασε άουτ.

Τα λάθη επέστρεψαν μετά την μια ώρα παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις.

Ο Καστόρης στο 65′ μπήκε στην περιοχή του Σόμογλου πέρασε τον Στεφανή αλλά το πλασέ που επιχείρησε, μπλόκαρε εύκολα ο Σόμογλου.

Εκτός από τα λάθη το παιχνίδι άρχισε να έχει και νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές διακοπές ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το 1-2 έμεινε έως το τέλος του αγώνα, ε την Λαμία να έχει την κυριαρχία στο τέλος του παιχνιδιού αλλά χωρίς να μπορεί να πετύχει κάποιο τέρμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button