Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Θα κάνει καλά Χριστούγεννα η Αγία Παρασκευή!

Για την 13η αγωνιστική της Α Φθιώτιδας, η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.

Νίκη με 2-1 σκορ πανηγύρισε η Νίκη Αγίας Παρασκευής στην έδρα της, με αντίπαλο την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Νίκη Αγίας Παρασκευής να χάνει μια πρώτη ευκαιρία, όταν ο Χριστόπουλος έβγαλε ωραία πάσα στον Μιχαήλ αυτός μπήκε στην περιοχή του Παπασάρα αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 8′ ο Αναστασίου εκτέλεσε το πλάγιο άουτ, ο Ζήσιμος πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Μιχαήλ ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 14′ ο Ζήσιμος βγήκε σε θέση βολής έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Χριστόπουλου, αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ. Μάλιστα στη φάση αυτή, ο μεσοεπιθετικός της Νίκης αποχώρησε τραυματίας με τράβηγμα στον μηρό.

Σουτ του Κωστόπουλου για την Αναγέννηση, πρώτο στο παιχνίδι αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Και η Αγία Παρασκευή απάντησε με σουτ, όταν ο Καπουλας έφυγε στην κόντρα, έβγαλε στην ύψος της περιοχής τη σέντρα με τον Μιχαήλ να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε και πάλι να απειλήσει την Νίκη με μακρινό σουτ, αυτή την φορά ήταν ο Ζαχαρόπουλος που σούταρε αλλά η μπάλα και πέρασε και αυτή άουτ.

Στο 32′ ο Παπακώστας για την Αγία Παρασκευή έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της άμυνας της Αναγέννησης με τον αμυντικό της γηπεδούχου ομάδας να πιάνει την κεφαλιά αλλά το δοκάρι του είπε όχι…

Ο Μιχαήλ αποτελούσε τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ανδρέα Επίσκοπου και το 35′ έκανε ένα σουτ αλλα και πάλι η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, ο Καπουλας έφυγε στην κόντρα βγήκε τετ α τετ με τον Παπασάρα αλλά ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης του είπε “όχι” διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα ο Αντωνίου εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Ψυχογιός πήδηξε πιο ψηλά απ όλους στην καρδιά της άμυνας της Αγίας Παρασκευής αλλά την κεφαλιά του μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Καρανάσιος.

Το 2-0 έγινε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Μιμηγιαννης πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0, σκορπίζοντας χαμόγελα σε όλη την ομάδα του.

Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε έτσι όπως τελείωσε το πρώτο. Ο Μιχαήλ σε τετ α τετ με τον Παπασάρα, με τον δεύτερο να μπλοκάρει τη μπάλα δύσκολα.

Έπειτα τα αίματα άναψαν! Κάτι οι αποφάσεις του διαιτητή κάτι και τα νεύρα των ποδοσφαιριστών έφταναν για να φέρουν αναστάτωση.

Ο Ψυχογιός λίγο αργότερα με γυριστό σουτ απείλησε αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Κωστόπουλος σούταρε δυνατά αλλά ο Καρανάσιος ήταν εκεί και μπλόκαρε τη μπάλα.

Και αφού η Νίκη δεν αξιοποιουσε τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, η Αναγέννηση με τον Σκαρλάτο μείωσαν σε 2-1 στο 70′.

Από εκεί και έπειτα η ομάδα του Ηλία Μπακούμη μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι και άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση.

Στο 80′ ο Μιμηγιάννης εκτέλεσε το φάουλ από μακρινή απόσταση, βρήκε εστία αλλά ο Παρασάρας μπλόκαρε την μπάλα εύκολα καθώς βρισκόταν σε σωστή θέση.

Στο 88′ ο Καραγεώργος μπουκαρε στην αντίπαλη περιοχή της Αναγέννησης, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το 2-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα και η Νίκη Αγίας Παρασκευής επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετό καιρό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button