Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τρίτη θέση για τη Ρίβερ (vid)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΚΑΣΙΜΑ-ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: 0-4

Γήπεδο: Zayed Sports City Stadium

Η Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε με 4-0 την Κασίμα και πήρε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Γκολ από τον πρώην άσο της ΑΕΚ, Μπρούνο Ζουκουλίνι. Οι Ιάπωνες άγγιξαν το γκολ στο 44ο λεπτό αλλά το σουτ του Ανζάι, σταμάτησε στο δοκάρι της Ρίβερ.

Η Κασίμα έχασε φοβερή ευκαιρία με τον Ινουκάι στο 11ο λεπτό, ενώ στο 24’ μετά από κόρνερ του Ντε Λα Κρουθ, ο Ζουκουλίνι άνοιξε το σκορ για τη Ρίβερ.

Στο 59’ το σουτ του Μπορέ σταμάτησε πάνω στον Γιουνγκ, ενώ στο 60’ ακυρώθηκε γκολ του Μπορέ ενώ στο 63’ ο Ντόι έκανε φοβερή ενέργεια και πλασέ από κοντά αλλά ο Λουξ είπε όχι. Και στο 73΄ο Άλβαρεθ έδωσε έτοιμο γκολ στον Πίτι Μαρτίνεθ που πλάσαρε από κοντά για το 0-2. Στο 79’ το πλασέ του Μπορέ έξυσε το δοκάρι των Ιαπώνων και στο 84’ το σουτ του Ντόι σταμάτησε στο δοκάρι του Λουξ. Μάλιστα στο 87’ η Κασίμα είχε και 3ο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Ναγκάκι και στην επαναφορά ο Ογκασαβάρα έπιασε νέο σουτ αλλά αστόχησε για λίγο. Και στην κόντρα ο Ινουκάι έκανε πέναλτι στον Μπορέ και ο ίδιος έκανε το 0-3 από την άσπρη βούλα. Στο 90+1′ ο Σογκαχάτα είπε όχι σε διαδοχικά σουτ των Κιντέρο και Μπορέ και εν συνεχεία ο Μαγιάδα αστόχησε από κοντά ενώ στο 90+3′ ο Πίτι Μαρτίνεθ με όμορφη λόμπα διαμόρφωσε το 0-4.

ΚΑΣΙΜΑ: Κουόν (24’ Σογκαχάτα), Ουτσίντα (76’ Ογκασαβάρα), Λεονάρντο, Ναγκάκι, Ντόι, Σερζίνιο, Έντο (65’ Νίσι), Άμπε, Ανζάι, Γιουνγκ, Ινουκάι

ΡΙΒΕΡ: Λουξ, Μορέιρα (46’ Κιντέρο), Ζουκουλίνι, Άλβαρεθ, Παλάσιος (46’ Φερνάντεθ), Ντε λα Κρουθ (69’ Πίτι Μαρτίνεθ), Μαγιάδα, Μπορέ, Πινόλα, Κάσκο, Λούκας Μαρτίνεθ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button