Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Να ολοκληρώσει το 2018… με νίκη ο Έσπερος Λαμίας!

Σήμερα Κυριακή 23 -12-2018 στο  κλειστό Σερρών, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball,μεταξύ των ομάδων Ίκαροι Σερρών και Έσπερου Λαμίας.

Είναι ένα ακόμη συνεχόμενο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι ,σε μικρό χρονικό διάστημα ,πού η ομάδα μας καλείται  να αγωνισθεί.

Οι  Ικάροι Σερρών είναι μια ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία ,πέρσι χασαν την άνοδο στα μπαράζ, έχουν μία διαχρονική φιλοσοφία παραγωγής γηγενών αθλητών και τα τελευταία χρόνια έχουν στις τάξεις τους τον Γιάννη Κακιουση ο οποίος δίνει επί πλέον ποιότητα στους Ικάρους Σερρών.

Είναι ένα ακόμη παιχνίδι ειδικής δυσκολίας για την ομάδα μας  ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ  και πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι, να έχουμε διάρκεια σαρανταλέπτου στην αγωνιστική μας απόδοση, να προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και …’’εν πάσει περιπτώσει’’, ένας ακόμη σταθμός του μαραθωνίου πρωταθλήματος  είναι ,άς το χαρούμε και άς πάρουμε ότι αναλογεί της προσπάθειάς μας.

Επειδή είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς ,θα ευχηθούμε σε όλους τους εμπλεκομένους με τον αθλητισμό , (φιλάθλους –παίκτες-προπονητές -διοικητικά συμβούλια-φορείς- ΜΜΕ), ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Καλό μας ταξίδι στις μακρινές Σέρρες, καλό μας παιχνίδι.Esperos lamias bc fan club

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button