ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης… σε αριθμούς (pic)

Τέσσερα γκολ, δύο πέναλτι και ένα που δεν δόθηκε ποτέ και σύνολο 69 λάθη. Δείτε όμως πιο αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - Αστέρας Τρίπολης.

Τέσσερα γκολ, δύο πέναλτι και ένα που δεν δόθηκε ποτέ και σύνολο 69 λάθη. Δείτε όμως πιο αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης.

Στο 2-2 έμειναν ΠΑΣ Λαμία και Αστέρας Τρίπολης και παρόλο που δεν πρόσφεραν κάποιο ιδιαίτερο θέαμα, τουλάχιστον είδαμε ένα ματς με τέσσερα γκολ και σχετικά λίγα λάθη.

Σε 95΄αγώνα οι δύο ομάδες έκαναν 69 λάθη στο σύνολο με τη Λαμία να κάνει 35 ενώ ένα λιγότερο είχε ο Αστέρας.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, δημιούργησε 9 τελικές προσπάθειες με τον Μπαράλες και τον Ριέρα να έχουν τις περισσότερες, δύο τον αριθμό.

Από την άλλη 2 τελικές είχε και ο Νίκος Τσούκαλος για τους γηπεδούχους οι οποίοι έφτασαν έως τις 7 τελικές. Αριθμός που αποτελεί μία από τις χειρότερες επιδόσεις της Λαμίας φέτος.

Πέντε σουτ είχε εντός της μεγάλης περιοχής ο ΠΑΣ όπως και η ομάδα της Τρίπολης ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν 2 εκτός περιοχής με τη Λαμία να έχει μόλις 1, του Μπατσάνα Αραμπούλι στο πρώτο ημίχρονο.

Αρκετές επεμβάσεις είχαμε στο ματς. Η «κυανόλευκη» ομάδα είχε 22 συνολικά με τον Ντάνιελ Αντέτζο να έχει τις περισσότερες, έξι τον αριθμό.

Ο Αστέρας τώρα, είχε 14 επεμβάσεις και 8 κλεψίματα. Ο Ντάνι Σουάρεθ είχε τις περισσότερες επεμβάσεις, ενώ ο Παπαδόπουλος είχε 4 από τα οχτώ κλεψίματα.

Ο Πασαλίδης για τον Αστέρα είχε 5 λάθη, τα περισσότερα της ομάδας του, ενώ για τη Λαμία τα περισσότερα λάθη τα έκανε ο Λάζαρ Ρόμανιτς με 6 λάθος πάσες ή μεταβιβάσεις.

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button