ΑκαδημίεςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στη Λαμία το πρώτο «διπλό» του Απόλλων Σμύρνης!(pics)

Η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε για την 15η αγωνιστική της SuperLeague Υποδομών από τον Απόλλων Σμύρνης, ομάδα η οποία πήρε εχθές το πρώτο της «διπλό» στη σεζόν.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή, από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 1-2.

Το 0-1 έγινε στο 29΄ με σουτ του Μακρυνικόλα μέσα από τη μικρή περιοχή και ο ίδιος παίκτης στο 46΄ σημείωσε το 0-2. Η Λαμία κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Κασάπα στο 50΄. Ωστόσο παρά την προσπάθεια που κατέβαλε δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης (51΄Φουσέκης), Σταθαράς, Μητσόπουλος, Κασάπας, Στεφανής, Αλτάνης, Καρβέλης (56΄ Βλαχάκης – 69΄ Αλεξιάδης λ.τρ.), Λαμπρόπουλος, Βλαχομήτρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ντίντιλας, Κανελλάκης, Λιονέλλης, Παπακωνσταντίνου, Κοφίνης, Mataj, Καστόρης (76΄ Λάμπη), Σέρβες, Τσιάβος (90΄ Τσούρρος), Τσεπέλε (78΄ Μήτσης), Μακρυνικόλας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button