FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τώρα παίρνει σειρά… ο Καπέλ!

Θα έχουν συνέχεια οι μεταγραφές στον ΠΑΣ Λαμία…

Ο ΠΑΣ Λαμία εχθές ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφή για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αυτή είναι του Ντάνι Μπεχαράνο, του 25χρονου Βολιβιανού ανασταλτικού χαφ.

Όμως, θα υπάρξει και συνέχεια!

Σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaNOW, παίρνει η υπόθεση του Kαπέλ με τον οποίο έχουν πραγματοποιηθεί ήδη συζητήσεις τόσο με τον ίδιο όπως και την ομάδα στην οποία ανήκει (Αλτάι Β’ Τουρκίας) οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές όσον αφορά την εξέλιξη της μεταγραφής του Ολλανδού εξτρέμ . Αυτή την στιγμή οι επαφές είναι σε καλό επίπεδο αλλά μέχρι εκεί.

Ο Καπέλ, αγωνίζεται στην Τουρκία με την φανέλα της Αλτάι, στην οποία μεταπήδησε φετος το καλοκαίρι από την Ντενιζλίσπορ. Έχει αγωνιστεί 13 φορές, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ στην Β’ κατηγορία της Τουρκίας. Το συμβόλαιο του είναι γύρω στις 120.000 ευρώ.

Ο Χάβος τόνισε χθες μετά το 0-7 με τον Απόλλων Λάρισας ότι:  «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε και πιστεύω στην συνέχεια με δύο-τρεις ποδοσφαιριστές θα ήμαστε ακόμα καλύτεροι».

Οι δικές μας πληροφορίες μιλούν πιθανότατα για 4 κινήσεις (συμπεριλαμβανομένου του Μπεχαράνο)!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button