Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νοκ άουτ ο Ντέλε Άλι

Το εκπληκτικό πέρασμα της Τότεναμ από την έδρα της Έβερτον άφησε μια μικρή πληγή, με τον Ντέλε Άλι να αποχωρεί τραυματίας στην ανάπαυλα της αναμέτρησης.

Άπαντες στην Τότεναμ χάρηκαν με την ψυχή τους το σημερινό, ο Ντέλε Άλι όμως όχι και τόσο! Ο Άγγλος επιθετικός αν και σκόραρε απέναντι στην Έβερτον στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Αιτία όπως μεταδίδουν στο Νησί ένας μικροτραυματισμός, ο οποίος δεν αποκλείεται να του στερήσει το επόμενο παιχνίδι.

Η Τότεναμ την προσεχή Τετάρτη τίθεται αντιμέτωπη με την Μπόρνμουθ στο Λονδίνο. Τα «Σπιρούνια» με νίκη θα παγιώσουν την διαφορά από την 4η Τσέλσι, ενώ θα παραμείνουν ζωντανή στην τροχιά τίτλου. Η διαφορά από την πρώτη Λίβερπουλ αυτή την ώρα είναι στους έξι βαθμούς, όμως η αγωνιστική κατάσταση των Λονδρέζων αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις επέφεραν τον όπως αποδεικνύεται μυικό τραυματισμό στον Ντέλε Άλι. Ο προπονητής του, Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν έδωσε λεπτομέρειες στην συνέντευξη τύπου. Οι φίλοι της Τότεναμ καθησυχάστηκαν στο άκουσμα πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάτι το σοβαρό, παρόλα αυτά ο Άγγλος δύσκολα θα προλάβει την Μπόρνμουθ.

Ο 22χρονος βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση ενισχύοντας κατά πολύ το επιθετικό έργο που αναλαμβάνει ο ηγετικός Χάρι Κέιν. Τον τελευταίο μήνα ο Άλι σκοράρει ακατάπαυστα, με την διαφαινόμενη απουσία του κόντρα στα «Κεράσια» να είναι σημαντική, με τον Ποκετίνο να εύχεται η ομάδα του να μην την πληρώσει!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button