FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τι έκανες ΠΑΣ Λαμία… πέρυσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;

Εσείς θυμάστε τις μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία πέρυσι τον Ιανουάριο; Αν όχι δείτε το παρακάτω άρθρο για να δείτε ποιοι έκαναν «ποδαρικό» στην κυανόλευκη πέρυσι!

Οι μεταγραφές φέτος για τον ΠΑΣ Λαμία ξεκίνησαν αρκετά νωρίς. Πριν καν ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος στη SuperLeague, ο ΠΑΣ έχει εντάξει στο δυναμικό του τον Βολιβιανό αμυντικό χαφ Ντάνι Μπεχαράνο.

Η μεταγραφή αυτή είναι πρώτη από τουλάχιστον άλλες τρεις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Μάκη Χάβου, ο οποίος έχει εντοπίσει τις ανάγκες της ομάδας και θα προσπαθήσει να τις καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Ποιος δεν το έκανε αυτό πέρυσι; Μαντέψτε!

Με αφορμή λοιπόν τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν, το LamiaSports θα σας θυμήσει τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν πέρυσι τον Γενάρη στη Λαμία, ως οι χειμερινές ενισχύσεις της ομάδας.

Το κύριο χαρακτηριστικό όλων αυτών; Κανείς τους δεν αγωνίστηκε πάνω απόε πέντε φορές στο πρωτάθλημα.

Ξεκινάμε, με τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικός, Βιτάλι Πριντέτα!

Ο 25χρονος αμυντικός ήρθε στις 31 Ιανουαρίου στη Λαμία για να παίξει σε 4 παιχνίδια και να κάνει πιο πολλά λάθη από τις εμφανίσεις του.

Αποχώρησε το καλοκαίρι…

Και περνάμε στον δεύτερο Ουκρανό που ήρθε στην ομάδα της Λαμίας τον Γενάρη που μας πέρασε και αυτός είναι ο Εβγκέν Μπούτνικ. 

Ο Μπούτνικ ήρθε στη κυανόλευκη ομάδα στις 16 Ιανουαρίου και πήρε απευθείας φανέλα βασικού.

Αγωνίστηκε σε 13 αγώνες της Λαμίας και δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ.

 

Συνεχίζουμε με έναν ακόμη σέντερ μπακ που ήρθε στην ομάδα… τον Σελίμ Μπεν Τζεμιά.

Έχοντας παίξει σε Τζένοα και Λαβάλ (Serie A και Ligue 2) θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για μία εξαιρετική μεταγραφή.

Κάτι τέτοιο πάντως δεν φάνηκε ή τουλάχιστον δεν τον άφησαν να μας δείξει τι αξίζει μιας και αγωνίστηκε μόλις 5 φορές και τις περισσότερες ως αλλαγή.

 

Αποχώρησε το καλοκαίρι…

 

Και περνάμε στον ποδοσφαιριστή που ήρθε με τις καλύτερες προοπτικές απ΄όλους αλλά τελικά… απογοήτευσε τους πάντες! Ο λόγος για τον Αρμίτσε Ορτέγκα.

Ο Ισπανός, ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα του ΠΑΣ στα άκρα της επίθεσης, ερχόμενος από μία εξαιρετική σεζόν με τον ΟΦΗ στη Football League.

Παρόλο αυτά, τα πράγματα πήγαν πιο χάλια απ΄όσο περίμεναν οι περισσότεροι. Ο Αρμίτσε, έπαιξε σε 3 παιχνίδια και μάλιστα τα δύο από αυτά ήταν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και αποχώρησε έναν μήνα μετά…

 

Και φτάνουμε σε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μάλλον έχει αδικηθεί ή μάλλον δεν τον εμπιστεύτηκαν ποτέ. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Άντρονικ.

Ο 24χρονος Μολδαβός ποδοσφαιριστής, ήρθε στη Λαμία στις 9 Φεβρουαρίου και βρίσκεται μέχρι και τώρα στο ρόστερ.

Παρόλο αυτά, έχει αγωνιστεί μόλις 4 φορές συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΣ. Πλέον, βρίσκεται εκτός ομάδας, με απόφαση του προπονητή.

 

Τελευταίος και κατά ιδρωμένος, ο Σέρβος σέντερ φορ Νίκολα Άτστεριτς. Αυτός που ήρθε να σώσει τον ΠΑΣ από το περσινό πρόβλημα στο σκοράρισμα.

O  27χρονος επιθετικός, ήρθε στην ομάδα μας στις 26 Ιανουαρίου, αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια και αποχώρησε το καλοκαίρι, παρακαλώ, για την Μλάντοστ.

Αυτή την στιγμή αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία για την Αλ – Καϊσουμάχ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button