FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πέρυσι τα Χριστούγεννα: ΠΑΣ Λαμία edition!(pics)

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και το LamiaSports σας εύχεται χρόνια πολλά με ένα μικρό αφιέρωμα-αναδρομή στο παρελθόν για τον ΠΑΣ Λαμία.

Ανήμερα Χριστούγεννα και ο ΠΑΣ Λαμία μετά από 14 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της SuperLeague έχει μαζέψει μόλις 11 βαθμούς, βρίσκεται στην 14η θέση και έως το τέλος του πρωταθλήματος αναμένεται να δώσει μία μεγάλη μάχη για την σωτηρία του.

Μιας και είναι γιορτινές αυτές οι ημέρες, πάμε να δούμε τι που βρισκόταν αυτές τις ημέρες πέρυσι ο ΠΑΣ και πόσους βαθμούς είχε…

Αρχικά, να πούμε πως φέτος η ομάδα έχει 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες, αποτελέσματα τα οποία του έχουν δώσει τους 11 βαθμούς, που έχει στο «σακούλι» του αυτή την στιγμή.

Πέρυσι, η ομάδα στις πρώτες 15 αγωνιστικές είχε τα εξής αποτελέσματα, 3 νίκες, 5 ήττες και 7 ισοπαλίες.

Με τα αποτελέσματα αυτά, έβρισκαν τον ΠΑΣ Λαμία τις ημέρες των Χριστουγέννων να έχει 16 βαθμούς.

Οι 16 βαθμοί, οι οποίοι είχαν μαζευτεί κυρίως από ισοπαλίες, είχαν ανεβάσει την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ τότε στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Φθιώτιδας, είναι για ακόμη μία χρονιά πιστή στο ραντεβού της όσο αφορά τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως άλλωστε έκανε και πέρυσι με μεγάλη επιτυχία.

Το «παράξενο» είναι πως όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Όλοι θυμόμαστε τι ακριβώς έγινε πέρυσι!

Η διαφορά με τη φετινή ομάδα της Λαμίας, σίγουρα είναι η αλλαγή στην νοοτροπία που αγωνίζονται οι ποδοσσφαιριστές, σίγουρα οι αλλαγές αρκετών ποδοσφαιριστών έπαιξαν ρόλο αλλά και η έλευση νέου προπονητή έχει διαφοροποιήσει κάπως την όλη κατάσταση.

Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια πολλά!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button