FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ελεύθεροι και ωραίοι! Επιθετικοί για τον ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Το «μεταγραφικό παράθυρο» της Ευρώπης είναι πολύ κοντά στο να ανοίξει και οι ομάδες θα αρχίσουν να ψάχουν ή και να «κλείνουν» ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Ο ΠΑΣ Λαμία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα αναζητήσει και έναν σέντερ φορ.

Το LamiaSports έψαξε και βρήκε τους καλύτερους-ελεύθερους επιθετικούς και σας τους παρουσιάζει.

Στη λίστα που θα δείτε πιο κάτω, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι και αγωνίζονται κατά κύριο λόγω στη θέση του σέντερ φορ. Είναι απλά αυτοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι στη θέση που αναζητεί η ομάδα.

Ας ξεκινήσουμε:

Ξεκινάμε με τον Τζέι Εμμάνουελ Τόμας, τον Άγγλο πρώην επιθετικό της Μπρίστολ Σίτι. Είναι 28 ετών, έχει παίξει σε 10 ομάδες συνολικά, ενώ έχει συμπληρώσει 126 συμμετοχές στη Championship της Αγγλίας και 110 συμμετοχές στη League One.

Και περνάμε στον Αγκόν Μεχμέτι, έναν 29χρονο Αλβανοσουηδό, ο οποίος μέχρι πρότινοτς αγωνιζόταν στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ.

Ο Μεχμέτι έχει παίξει μεταξύ άλλων και Μάλμε αλλά και στη Νοβάρα της Ιταλίας.

 

Επόμενος, ο Μάρκο Φούτακς. Πρόκεται για έναν υψυλόσωμο σέντερ φορ, ύψους 1,96, διεθνής με την Εθνική Ουγγαρίας.

Ο Φούτακς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Λέστερ, Χάιντουκ, Βέρντερ Βρέμης αλλά και Πόρτσμουθ.

 

Ίσως ένας από τους πιο γνωστούς της λίστας μας, είναι ο Νιγηριανός, Βίκτορ Ανιτσέμπε. Είχε ακουστεί παλαιότερα για αρκετές από τις μεγάλες ομάδες της SuperLeague, όμως ποτέ δεν ήρθε στη χώρα μας.

Ο 30χρονος επιθετικός, έχει συμπληρώσει 204 συμμετοχές στη Premier League, ενώ έχει παίξει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, με κυριότερους συλλόγους την Έβερτον και την Γουέστ Μπρομ.

 

Ένας ακόμη γνωστός στο ελληνικό κοινό ποδοσφαιριστής, είναι ο Εμάνουελ Εμενίκε. Ο 31χρονος Νιγηριανός άσος ήρθε στη χώρα μας, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά ουδέποτε έπαιξε μπάλα.

Παρόλο αυτά, μετράει πάνω από 50 γκολ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ρωσία και Αγγλία με Σπαρτάκ Μόσχας και Γουέστ Χαμ.

 

Και περνάμε στον Μοντιμπό Μαϊγκά, έναν 31χρονο σέντερ φορ από το Μάλι, ο οποίος λίγα χρόνια πριν έβγαζε πραγματικά μάτια στη Ligue 1 της Γαλλίας, με τη φανέλα της Σοσό.

Ο Μαϊγκά,  έχει αγωνιστεί σε Γαλλία (172 συμμετοχές) και σε Αγγλία (34), όπως επίσης και στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Μία ακόμη αρκετά δύσκολη περίπτωση ποδοσφαιριστή αλλά όχι ακατόρθωτη είναι αυτή του Γκάμπριελ Αγκμπολαχόρ. Ο Άγγλος σέντερ φορ με θητεία σε Άστον Βίλα (391 συμμετοχές, 86 γκολ και 57 ασίστ) έχει μείνει ελεύθερος και αποτελεί σίγουρα μία αξιόπιστη λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Η τιμή του έχει πέσει δραματικά πολύ…

 

 

Ο πρώτος Λατίνος της λίστας μας, είναι ο 34χρονος Χιλιανός, Μαουρίτσιο Πινίγια. Ο Πινίγια, ο οποίος είχε ακουστεί το καλοκαίρι και για τον Παναθηναϊκό, έχει μείνει ελεύθερος από τον Ουνιβεριτάδ Ντε Τσίλε όπου και αγωνιζόταν.

Μεταξύ άλλων, ο Χιλιανός διεθνής σέντερ φορ έχει παίξει στις Κάλιαρι, Παλέρμο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και στη Θέλτα.

 

Επόμενος, είναι ο Καμερουνέζος, 31χρονος επιθετικός, Λέοναρντ Κέουκε. Ο Κέουκε, είναι διεθνής εν ενεργεία με την ομάδα της χώρας του, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη γειτονική Τουρκία με τη φανέλα της Ρίζεσπορ.

Επίσης, έχει παίξει σε Τσεχία με τη Σπάρτα Πράγας, αλλά και στη Γερμανία με την Κότμπους και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

 

Ο πρώτος Βραζιλιάνος της λίστας μας, είναι ο Τούλιο Ντε Μέλο. Πρόκειται για έναν «γαλλοαναθρεμένο» ποδοσφαιριστή από τη χώρα του καφέ, ο οποίος έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της Ligue 1, με μεγάλη επιτυχία.

Στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας έχει παίξει πάνω από 170 φορές, έχοντας συνολικά 40 γκολ και 9 ασίστ.

 

Τελευταίος, σε αυτή τη λίστα (καθώς θα έρθουν και άλλες), είναι ο Εμάνουελ Μαγιούκα.

Πρόκειται για έναν 28χρονο, σέντερ φορ, διεθνής με την Εθνική Ζάμπια έχοντας στο σύνολο 56 συμμετοχές και 11 γκολ.

Ο Μαγιούκα, έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Ευρώπης, όπως από τη Γιάνγκ Μπόις, τη Ζάμαλεκ, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και τη Σαουθάμπτον.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button