Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχονται σημαντικές εξελίξεις στον Φωκικό!

Προ των πυλών σοβαρών και, κατά τα φαινόμενα, θετικών εξελίξεων βρίσκεται ο Φωκικός.

Μπορεί η ομάδα της Άμφισσας την τελευταία αγωνιστική να υπέπεσε σε μία ακόμα σοβαρή γκέλα, μετά τα παιχνίδια κυρίως με τη Στυλίδα και τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία στην Αναγέννηση Καρδίτσας στη θεσσαλική πόλη, εν τούτοις οι εξελίξεις που κυοφορούνται στο διοικητικό επίπεδο φαίνονται μάλλον ευοίωνες. Και αυτές αφορούν πρωτίστως στην ενεργό ανάμειξη στην ομάδα του γνωστού εκπροσώπου ποδοσφαιριστών Στέλιου Βραδέλη, ο οποίος είχε αποπειραθεί να αναμιχθεί και στο παρελθόν με τον Φωκικό, τον Δεκέμβριο του 2015, χωρίς ωστόσο τότε να τελεσφορήσει το «ντιλ», μιας και η πορεία της ομάδας στη Γ΄ Εθνική ήταν μη αναστρέψιμη εκείνη την περίοδο.

Ο ατζέντης που κατά το παρελθόν έχει φέρει στο συγκρότημα της Άμφισσας μια σειρά παικτών στους οποίους βασιστηκε σε μεγάλο βαθμό η επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στη Football League όπως οι Τέτε, Ομάρ Αλβάρεζ, Ασίγκμπα, Ράντι, Γκόμεζ, Γουώρντεν, Αλμπέρτο Ενγκουέμ και άλλοι, θα εμπλακεί ενεργά με τον σύλλογο στο διοικητικό κομμάτι με πρώτιστο στόχο την επίτευξη της παραμονής φέτος στη Γ΄ Εθνική και στη συνέχεια τη συγκρότηση μίας ομάδας που τη νέα χρονιά θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει, ενώ θα επιφυλαχθεί ιδιαίτερη προσοχή στη δημιουργία τμημάτων υποδομής, τα οποία θα μπορούν να στηρίξουν τις προοπτικές της ομάδας μακροπρόθεσμα.

Η απόφαση της ανάμιξης Βραδέλη δεν προέκυψε ξαφνικά στα διοικητικά πράγματα της ομάδας, αφού ο γνωστός ατζέντης δεν απέσυρε ποτέ το ενδιαφέρον του, από την εποχή Παπαδημητρίου ακόμα, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία του Ηλία Σορώκου. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον προπονητή Νίκο Μαρωνίτη, ο οποίος διακρίθηκε ιδιαίτερα την περασμένη σεζόν στο τιμόνι ενός απαιτητικού συλλόγου όπως ο Ιωνικός, καθώς και ο ερχομός ως βοηθού του του λαμιώτη προπονητή Ανδρέα Ανυφαντή. Επόμενο βήμα θα είναι η έλευση αρκετών νέων παικτών, Ελλήνων και αλλοδαπών από το γραφείο Βραδέλη, οι οποίοι θα στελεχώσουν την 11άδα από καίριες θέσεις και θα ανεβάσουν αισθητά τη δυναμικότητα του συγκροτήματος της Άμφισσας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ώστε να ανακάμψει άμεσα και να φτάσει στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνετη παραμονή.

Από την άλλη, αναμένονται και αποχωρήσεις παικτών που είτε δεν ικανοποίησαν ως τώρα είτε δεν έχουν προσφέρει με βάση τις απολαβές τους. Ήδη έχουν πάρει το φύλλο μεταβολών και έχουν φύγει από την Άμφισσα και την ομάδα ο σέντερ μπακ Μπαντούνας, ο φορ Κολοβός και ο αμυντικός Χρυσαφόπουλος, ενώ πιθανότατα την πόρτα της εξόδου θα δουν και άλλοι βασικοί παίκτες. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, μιας και το νέο προπονητικό δίδυμο θα πρέπει να έχει χρόνο να μοντάρει το αγωνιστικό σύνολο εν όψει του τελευταίου ματς του πρώτου γύρου, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου στο Προάστιο Καρδίτσας απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων. Ένα παιχνίδι που σχεδιάζεται να αποτελέσει την απαρχή της αγωνιστικής και βαθμολογικής ανάκαμψης των πρωταθλητών Φωκίδας.

ΠΗΓΗ: amfissaface.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button